Pieter Timmers vertelt aan Peter Van de Veire over z'n gemiste oproep van de koning in 'Het Rad'.
Volledig scherm
Pieter Timmers vertelt aan Peter Van de Veire over z'n gemiste oproep van de koning in 'Het Rad'. © Vier

Pieter Timmers onthult flater van z'n leven: “Ik belde met de koning op het toilet”

TVPieter Timmers (32) beging een grote flater na het behalen z'n medaille op de Olympische Spelen in 2016. Dat vertelde de voormalige zwemmer in ‘Het Rad’, waar hij maandagavond letterzetter van dienst was. “De koning wou me bellen om me te feliciteren, maar m’n gsm stond op stille modus.”

0 reacties

 1. Tijd voor een nieuwe smartphone? Dit zijn momenteel de best beoordeelde (van 150 tot 650 euro)
  Multimedia

  Tijd voor een nieuwe smartphone? Dit zijn momenteel de best beoordeel­de (van 150 tot 650 euro)

  Er verschenen in eerste twee maanden van 2021 vooral budgettoestellen, in afwachting van de grote golf aan nieuwe high-end smartphones die dit voorjaar weer zal uitkomen. Het is dus de vraag of dit een goed moment is om een nieuwe telefoon te kopen, maar je kunt wel je voordeel doen met een model van vorig jaar tegen een lagere prijs. Onze techredacteur tipt de toestellen die de beste reviews kregen, in stijgende volgorde van prijs.
 2. Peter Van de Veire (48), twee maanden na de naaktfilmpjes: "Er is een kernbom op planeet Peter gevallen, denken de mensen. Welnee. Ik voel me best goed"
  PREMIUM
  Showbizz

  Peter Van de Veire (48), twee maanden na de naaktfilm­pjes: "Er is een kernbom op planeet Peter gevallen, denken de mensen. Welnee. Ik voel me best goed"

  Plots werd z'n privacy te grabbel gegooid en daar had hij duidelijk niet voor gekozen. Daar stond-ie, twee maanden geleden. Peter Van de Veire (48). Spiernaakt. Eerst letterlijk, erna ook figuurlijk. Hij had onder een steen kunnen kruipen en o ja, die verleiding wás er. Maar hij deed het niet. In de plaats bleef hij radio maken. En binnenkort ook televisie. In 'Big Brother' helpt hij, samen met zijn Nederlandse copresentator, mensen ontdekken wat hij zelf al weet: wat er met je gebeurt als de wereld alles van je weet, zelfs je lelijkste stukjes. “Maar ik heb er nooit voor gekozen mijn privacy op straat te gooien. Dat deed iemand anders voor me.”
 1. Nostalgie! Anne De Baetzelier brengt een stukje Tien Om Te Zien terug
  Play
  Missie Callcenter

  Nostalgie! Anne De Baetzelier brengt een stukje Tien Om Te Zien terug

 2. Politie zet grote middelen in om trucker wakker te krijgen
  Play

  Politie zet grote middelen in om trucker wakker te krijgen