Piet Huysentruyt en Loïc Van Impe.
Volledig scherm
PREMIUM
Piet Huysentruyt en Loïc Van Impe. © RV

Piet Huysentruyt en Loïc Van Impe hebben veel gemeen: “Toegegeven, ik had enige reserves bij zijn vakkennis”

TVZe ontmoetten elkaar voor het eerst tijdens de opnames van ‘Mijn Keuken Mijn restaurant’, waarvan de finale volgende week wordt uitgezonden, maar het voelt alsof Piet Huysentruyt (57) en Loïc Van Impe (27) elkaar al jaren kennen. Niet alleen delen ze een passie voor koken, ze houden ook van heavy metal en zijn allebei een open boek. Al speelt dat laatste niet altijd in hun voordeel, zeker niet tijdens moeilijke periodes. “Ongeacht je leeftijd: bedankt worden voor bewezen diensten komt altijd hard binnen. Het ego van een chef is groot.”

 1. Oeps: Jean Blaute en Carry Goossens breken decor bijna af in ‘Wat een jaar!’
  Play
  TV

  Oeps: Jean Blaute en Carry Goossens breken decor bijna af in ‘Wat een jaar!’

  Donderdagavond keren Koen Wauters, Nathalie Meskens en Jonas Van Geel in ‘Wat een jaar!’ op VTM terug naar 1968. Dat doen ze voor de gelegenheid samen met Jean Blaute en Carry Goossens. Van de outifts en kapsels tot de decors, muziek en beelden: letterlijk alles dompelt hen onder in ‘de tijd van toen’. Jean en Carry maken alvast een opvallende entree: ze rijden het jaar 1968 op gepaste wijze binnen, maar dat verloopt blijkbaar toch niet helemaal zoals gepland.
 2. Tijd voor een nieuwe smartphone? Dit zijn momenteel de best beoordeelde (van 150 tot 650 euro)
  Multimedia

  Tijd voor een nieuwe smartphone? Dit zijn momenteel de best beoordeel­de (van 150 tot 650 euro)

  Er verschenen in eerste twee maanden van 2021 vooral budgettoestellen, in afwachting van de grote golf aan nieuwe high-end smartphones die dit voorjaar weer zal uitkomen. Het is dus de vraag of dit een goed moment is om een nieuwe telefoon te kopen, maar je kunt wel je voordeel doen met een model van vorig jaar tegen een lagere prijs. Onze techredacteur tipt de toestellen die de beste reviews kregen, in stijgende volgorde van prijs.
 1. Nostalgie! Anne De Baetzelier brengt een stukje Tien Om Te Zien terug
  Play
  Missie Callcenter

  Nostalgie! Anne De Baetzelier brengt een stukje Tien Om Te Zien terug

 2. Politie zet grote middelen in om trucker wakker te krijgen
  Play

  Politie zet grote middelen in om trucker wakker te krijgen