De Slimste Mens 2019 - Philippe Geubels
Volledig scherm
De Slimste Mens 2019 - Philippe Geubels © VIER

Philippe Geubels mag zich na tien jaar als jurylid nu bewijzen als kandidaat in ‘De Slimste Mens ter Wereld’: “Ik heb heel veel zin om mij te smijten”

TVNadat hij tien jaar schitterde als jurylid van ‘De Slimste Mens ter Wereld’ opent Philippe Geubels vanavond als speler het zeventiende seizoen van de populairste tv-quiz in decennia. Zijn tegenstanders zijn zangbom Natalia en internationale basketlat An Wauters. “Ik zal serieuzer dan anders. Een kantje dat men nog niet kende van mij”, lacht Geub.

4 reacties

 • Geert Vande Walle

  2 jaar geleden
  Maarten Van Rossem in de jury, dat zou de max zijn .
 • Marc Sierens

  2 jaar geleden
  De slimste mens,ėėn grote klucht het programma is uitgemolken de vragen zijn in veel gevallen poepsimpel en op maat van de kandidaten de grappen van Geubels en Jeroom zijn ook al allemaal gepasseerd
 • Koenraad Verstraeten

  2 jaar geleden
  Tjah, Phillipe, met zo twee knappe en indrukwekkende dames aan je zijde màg je wel iets meer op je tellen letten. Seksistische grappen gaan je, zowel door An als door Natalia, niet in dank worden afgenomen. Dat bedoel je dus waarschijnlijk met 'serieuzer'. Een ei in je broek, dus. Hahaha!
 • Anoniem

  2 jaar geleden
  daar gaan we weer - da's nu al jaren lang, weken aan een stuk, elke dag opnieuw die zever in de gazet. Mensen die dat willen kijken hebben het gezien, en anderen interesseert het niet - moet hier nu elke keer opnieuw een volledig, gedetailleerd verslag van in de gazet komen???
 1. Magische girlpower, hoopgevende natuurbeelden of achter de schermen bij Snelle: dit is onze streaming top vijf voor dit weekend

  Magische girlpower, hoopgeven­de natuurbeel­den of achter de schermen bij Snelle: dit is onze streaming top vijf voor dit weekend

  Wekelijks schuimt onze redactie de verschillende streamingplatformen af, op zoek naar de beste films, series en docu’s voor het weekend. Deze week op het menu: een hoopgevende natuurdocumentaire over het lockdowneffect op Apple TV+, een magisch Brits kostuumdrama op Streamz en een doodeerlijk portret van Lars Bos, beter gekend als popartiest Snelle, op Netflix.
 1. Opletten geblazen voor naalden in sluikstort in ‘De Vuilste Jobs van Vlaanderen’
  Play
  De Vuilste Jobs van Vlaanderen

  Opletten geblazen voor naalden in sluikstort in ‘De Vuilste Jobs van Vlaanderen’

 2. "Dit mag ik misschien niet zeggen op tv": haalt dit fragment van Popquiz de uitzending of niet?
  Play
  Popquiz

  "Dit mag ik misschien niet zeggen op tv": haalt dit fragment van Popquiz de uitzending of niet?