Petra stapt zelf op in ‘B&B Zoekt Lief’: “Pas maar op, in de toekomst”

TVCupido schiet niet meteen raak in ‘B&B Zoekt Lief’. Marc is niet de ware voor Petra, dus ze besluit om naar huis te gaan. Eerst neemt ze hem nog even apart voor een gesprek. 

3 reacties

 • sabine deprez

  1 maand geleden
  Ze heeft groot gelijk. Verdient zo veel beter . Hij begrijpt er niets van!
 • Vivi Lefebre

  1 maand geleden
  Petra us zeker niet de vrouw voor Marc ,ze is een goedlachse vrouw die veel pit in haar heeft ,en zeker niet moet gecomandeerd worden ,want ze kan haar mannetje wel staan .
 • luc rasson

  1 maand geleden
  Hoe is het mogelijk!? De manier waarop ze spreken,lijkt vermoeden dat het fake moet zijn.Indien dit echt is,denkt die kerel nu om een vrouw,of een werknemer,te zoeken?Als er iemand "gedelegeerd" moet worden,zullen ze het zelf wel zeggen,zeker?
 1. Minder gas verbruiken deze winter? Deze vijf stappen kan je nu al zetten
  Mijnenergie

  Minder gas verbruiken deze winter? Deze vijf stappen kan je nu al zetten

  De onzekerheid rond de aardgasbevoorrading vanuit Rusland weegt sterk op de internationale energiemarkten en bijgevolg ook op jouw aardgasfactuur. Dat effect laat zich tijdens de zomer gelukkig minder voelen, maar belooft in de winter hard aan te komen. Om jouw aardgasverbruik en bijgevolg ook jouw aardgasrekening te beperken, kan je nu al de nodige stappen ondernemen. Mijnenergie.be bundelt vijf praktische tips.
 2. Camille geeft eerste voorsmaakje van 'Kleur’, de nieuwe 'Familie'-generiek
  Play
  TV
  2

  Camille geeft eerste voorsmaak­je van 'Kleur’, de nieuwe 'Familie'-generiek

  Na nauwelijks drie jaar vliegt de ‘oude’ begingeneriek van de VTM-soap ‘Familie’, ingezongen door Niels Destadsbader, in de bak en krijgen de fans vanaf eind deze maand met de start van een nieuw seizoen een fonkelnieuwe generiek, ingezongen door Camille, dé Vlaamse popster van het ogenblik. De nieuwe Familie-generiek is ook een song van de nieuwe cd van Camille die op 26 augustus wordt gelanceerd.