Peter Boeckx
Volledig scherm
Peter Boeckx © Steven Richardson

Peter Boeckx werkt aan nieuw programma over topadvocaten: "Ik wil het zién gebeuren"

TVPeter Boeckx werkt aan een nieuwe tv-reeks, zo laat hij weten in Het Nieuwsblad.  “Het idee is ontstaan na De Bende Haemers”, klinkt het. 

2 reacties

 • Michel Brams

  5 jaar geleden
  Een reportage maken van de slachtoffers zal niet intressant genoeg zijn zeker ?
 • Hugo Van Haevre

  5 jaar geleden
  Hopelijk word het dan in mensentaal uitgelegd, en niet op zijn advocaats, ik begin toch lelijk te twijfelen aan sommige advocaten en ook rechters, onlangs nog drugsbende vrij uit omdat ze een cd verkeerd afspelen, dit is er toch over volgens mij
 1. Hoogrendementsglas isoleert tot 12 keer beter dan enkel glas: hoeveel bespaar je op energie door je ramen te vervangen?
  Livios

  Hoogrende­ments­glas isoleert tot 12 keer beter dan enkel glas: hoeveel bespaar je op energie door je ramen te vervangen?

  Willen we de klimaatdoelstellingen halen, zullen we allemaal in actie moeten schieten. Jij kan onder meer je steentje bijdragen door je verouderde woning energiezuinig te renoveren, denk bijvoorbeeld aan het isoleren van je dak of gevel of plaatsen van hoogrendementsglas. Dat is niet alleen goed voor het milieu, maar óók voor je portemonnee. Bouwsite Livios zocht uit hoeveel je kan besparen door je oude ramen te vervangen en welke premies je daarvoor kan aanvragen.
 2. Tweestrijd bij Red Bull? Of toch die gouwe ouwe Alonso? Bewijs dat jij dé racekenner bent en registreer je team nu voor de Gouden Formule 1
  Gouden Formule 1
  9

  Tweestrijd bij Red Bull? Of toch die gouwe ouwe Alonso? Bewijs dat jij dé racekenner bent en registreer je team nu voor de Gouden Formule 1

  De eerste twee GP’s van het nieuwe F1-seizoen zitten er intussen al even op. En zo ook de eerste speeldag van de Gouden Formule 1. Betekent dit dat jij te laat bent om jouw droomteam nog in te schrijven? Neen hoor, helemaal niet: ga aan de slag voor de volgende GP in Australië (en de rest van het seizoen) en scoor nog steeds prachtige prijzen.
 3. Zangcoach ‘The Masked Singer’ deelt geheimen: “In sommige landen wordt niet live gezongen, wij bewijzen dat het wel kan”
  Showbits
  1

  Zangcoach ‘The Masked Singer’ deelt geheimen: “In sommige landen wordt niet live gezongen, wij bewijzen dat het wel kan”

  Moeten de deelnemers aan ‘The Masked Singer’ eerst een auditie doen en kunnen er dan mensen afvallen? Kan je iedereen leren zingen? Wordt er nog veel gesleuteld aan de klankopname na de opname? Allemaal vragen waarmee Desna naar de zangcoach van het programma trekt. Voor wie ook ‘Behind the Mask’ volgt, is Ibernice MacBean geen onbekende meer. Zij is heel trots op de Vlaamse versie van ‘The Masked Singer’. “In sommige landen wordt er niet live gezongen. Onmogelijk onder zo’n masker, zeggen ze. Maar wij bewijzen dat het wel kan”, vertelt ze in een nieuwe Showbits.
 1. “Plots zagen we twee bekende gezichten bij het concert van onze verdachte": onze man speurt mee naar 'The Masked Singer’
  PREMIUM
  TV

  “Plots zagen we twee bekende gezichten bij het concert van onze verdachte": onze man speurt mee naar 'The Masked Singer’

  Na een verplichte pauze vorige week - de Rode Duivels speelden én wonnen een kwalificatieduel tegen Zweden - is ‘The Masked Singer’ helemaal terug. Nog zeven figuurtjes zijn in de running: vijf mannen en twee vrouwen. Maar wie zit er volgens onze redacteur in de pakken? En wie doet hem plots twijfelen? We zetten alle hints en tips op een rijtje “We hebben een nieuwe verdachte voor Hippo, en let op die typische houding van Tovenaar, dat is een grote hint.”
 2. De populairste elektrische bedrijfsauto’s op een rij: dit moet je weten over de kosten bij privé en professioneel gebruik
  Jobat

  De populair­ste elektri­sche bedrijfsauto’s op een rij: dit moet je weten over de kosten bij privé en professio­neel gebruik

  Het loon op een fiscaal aantrekkelijke manier spekken gebeurt met extralegale voordelen, zoals maaltijdcheques, een groepsverzekering of een hospitalisatieverzekering. In dat rijtje hoort uiteraard ook de bedrijfswagen thuis. Welke elektrische modellen krijgen daarbij de voorkeur? En hoe zit het precies met de kostenverdeling tussen werkgever en werknemer? Jobat.be biedt een overzicht.
 3. Omstanders negeren vrouw in nood vanwege tatoeages in ‘Ze zeggen dat’: “Ik kan hier niet naar kijken”
  TV

  Omstanders negeren vrouw in nood vanwege tatoeages in ‘Ze zeggen dat’: “Ik kan hier niet naar kijken”

  Hoe wordt er écht gereageerd op vrouwen met tattoos? Dat onderzoekt Dina Tersago (44) in het gloednieuw seizoen van ‘Ze zeggen dat’, aan de hand van enkele sociale experimenten. Wanneer de 26-jarige Trix - een vrouw met meerdere tattoos - op de grond gaat liggen in een winkelcentrum én duidelijk hulp nodig heeft, wordt ze volledig genegeerd door alle voorbijgangers. De beelden laat niemand onberoerd.