Pedro Elias presenteert 'Opvoeden Doe Je Zo' op VIER.
Volledig scherm
PREMIUM
Pedro Elias presenteert 'Opvoeden Doe Je Zo' op VIER. © Johan Martens

Pedro Elias over zoontje Rover: “Het is heel moeilijk om boos te worden op een jongetje dat zware chemo krijgt”

TV“Ik hou wel van ontregeling in de opvoeding van mijn kinderen.” En zo kan het al eens gebeuren dat de dochter van Pedro Elias (45) in pyjamabroek aan de schoolpoort wordt afgezet. Een openhartig gesprek over ‘iets wat niemand perfect kan’ met de presentator van het fonkelnieuwe ‘Opvoeden Doe Je Zo’. Pedro is zelf vader van een zoontje met leukemie. “De professor die hem behandelt heeft ons vanaf dag één gezegd: ‘Hij gaat het halen, verwen hem niet te veel.’”

5 reacties

 • Bettina de bruecker

  2 jaar geleden
  Veel sterkte en geluk voor je zoontje
 • kris deka

  2 jaar geleden
  Toffe presentator,en ik denk een zeer lieve vader.
 • edith van campfort

  2 jaar geleden
  Pedro lees in Libelle van 2 sept. , het aangrijpende verhaal van mama Sien en papa Michel over hoe zij 2 jaar lang samen met hun dochtertje Léonie gevochten hebben tegen leukemie. Léonie gaat van september naar school. goede moed voor u allen ,het komt goed
 • Augustson Tim

  2 jaar geleden
  Ik en zowat alle generaties voor ons houden van regels voor het opvoeden van kinderen. Zo zijn er in het dierenrijk voor alles en iedereen ook regels, maar als we deze bij de mens afschaffen, dan zijn de gevolgen ook navenant. Ik zie regelmatig kinderen met een ontregelde opvoeding: vooral niet te hard met stoefen !
 • Marlies Schoefs

  2 jaar geleden
  sterkte