Paulette Van Hacht.
Volledig scherm
Paulette Van Hacht. © Play4

Paulette Van Hacht maakt debuut als experte in zevende seizoen van ‘Stukken van mensen’

TVDe ‘Stukken van Mensen’-experten krijgen er een nieuw lid bij: vintagedealer en interieurstyliste Paulette Van Hacht. Met haar 30 jaar is ze de benjamin van de bende, maar dat maakt haar niet minder strijdlustig. Vanaf dinsdag 8 februari jaagt ze in het zevende seizoen van de Play4-serie mee op dezelfde pareltjes, pronkstukken, leuke hebbedingen en kunstschatten als haar concullega’s.

4 reacties

 • guy pels

  1 jaar geleden
  In hoeverre dit allemaal afgesproken spel is onder de dealers weet ik niet maar ja, entertainment heeft ook zijn plaats in deze wereld.
 • Bert Vandamme

  1 jaar geleden
  Weer eentje dat haar eigen zaak de grond inboort zonder het te beseffen door mee te doen aan het programma 'voor hoeveel zet ik de verkoper af en voor het hoeveel-vouwt verkoop ik het in mijn winkel'.
 • Gerard Braeckmans

  1 jaar geleden
  Er komen teveel BV's hun dingen verkopen.
 • gaston bergmans

  1 jaar geleden
  dit is een echt degelijk programma en met niveau 4 en de rechtbank , de mol slimste mens en dont worry heeft 4 toch betere programmas dan vtm dat echt niets meer deftig heeft
 1. Frank Deboosere van het scherm, maar zijn legendarische snor is terug. Zo brengt weerman Bram uniek eerbetoon
  TV

  Frank Deboosere van het scherm, maar zijn legendari­sche snor is terug. Zo brengt weerman Bram uniek eerbetoon

  Weerman Bram Verbruggen brengt een origineel eerbetoon aan collega Frank Deboosere, die vandaag na 36 jaar met pensioen gaat. Een maand lang laat hij z’n snor staan om zo het weerbericht te presenteren. “Frank zijn snor is legendarisch, ook al heeft hij die niet meer sinds 1999”, vertelt Bram in ‘Goeiemorgen Morgen!’ op Radio2. “Als mensen mijn snor zien, denken ze hopelijk elke keer aan Frank.”
 2. Mensenhandel en prostitutie in nieuwe aflevering ‘Onderzoeksrechters’
  TV

  Mensenhan­del en prostitu­tie in nieuwe aflevering ‘Onder­zoeks­rech­ters’

  In het programma ‘Onderzoeksrechters’ krijgen de VTM-kijkers een unieke inkijk in de wereld van de misdaad én ontdekken ze hoe acht onderzoeksrechters in Vlaanderen te werk gaan. De kijker kijkt als een vlieg op de muur mee tijdens speurwerk, verhoren én huiszoekingen. In de nieuwe aflevering van vanavond leidt onderzoeksrechter Mathys uit Leuven een onderzoek naar mensenhandel en het uitbuiten van prostitutie.