Patrick Dempsey werd razend populair door zijn rol als 'McDreamy'.
Volledig scherm
Patrick Dempsey werd razend populair door zijn rol als 'McDreamy'. © Photo News

“Patrick Dempsey terroriseerde ‘Grey’s Anatomy’-set”

TVPatrick Dempsey (55) speelde dan wel dokter McDreamy in ‘Grey’s Anatomy’, voor de andere castleden was hij na 11 seizoen helemaal geen droomcollega meer. In het nieuwe boek ‘How to Save a Life: The Inside Story of Grey’s Anatomy’ vertelt een oud-producent dat Dempsey de set van de beroemde ziekenhuisserie terroriseerde.

 1. Strenge straffen voor wie niet voldoende rookmelders installeert: dit zijn de regels
  HLN Shop

  Strenge straffen voor wie niet voldoende rookmel­ders instal­leert: dit zijn de regels

  Nu het buiten frisser wordt, doen we opnieuw massaal beroep op onze verwarming. De open haard gaat aan en om het extra gezellig te maken horen daar voor veel mensen eveneens kaarsen bij. Ook elektrische vuurtjes en toestellen als de droogkast draaien weldra weer op volle toeren. Je voelt het al aankomen: het risico op woningbranden stijgt. HLN Shop legt uit wat je kan/moet doen om de vlammen geen kans te geven.
 2. Bloed, spanning en een flinke dosis romantiek: deze ziekenhuisseries grijpen je naar het hart

  Bloed, spanning en een flinke dosis romantiek: deze ziekenhuis­se­ries grijpen je naar het hart

  Knappe dokters en verpleegkundigen, romances op de werkvloer en een flinke dosis drama: ziekenhuisseries mogen dan wel overlopen van clichés, er is niets beter om je ten volle mee te ontspannen. Sinds deze week kan je de Canadese topreeks ‘Nurses’ zien op Streamz. De ideale gelegenheid voor onze tv-redacteur om de moeder aller ziekenhuisseries ‘Grey’s Anatomy’ (Prime Video/Disney+/Apple TV+) en een een geniale Hugh Laurie in ‘House’ (Prime Video/Apple TV+) nog eens vanonder het stof te halen.