The Masked Singer; seizoen 2, aflevering 7 op vrijdag 25 februari 2022 bij VTM. Op de foto: Mathias Vergels
Volledig scherm
PREMIUM
The Masked Singer; seizoen 2, aflevering 7 op vrijdag 25 februari 2022 bij VTM. Op de foto: Mathias Vergels © VTM

Papegaai is ontmaskerd, maar brengt meteen nieuwe single uit: “Zonder dat foutje had de verrassing groter kunnen zijn”

TVHoe vrolijk en energiek hij ook was, Papegaai moet voortaan zijn bek houden in ‘The Masked Singer’. Niet getreurd, Mathias Vergels (29) lanceerde gisteren dan maar meteen een gloednieuwe single. “Ik dacht eerst dat de timing een beetje te veel zou opvallen, maar soit”. 

 1. Trailer van aflevering 7 ‘House of the Dragon’ belooft meest intense en emotionele aflevering tot nu toe
  Play
  TV
  2

  Trailer van aflevering 7 ‘House of the Dragon’ belooft meest intense en emotionele aflevering tot nu toe

  De trailer voor de zevende aflevering van HBO-serie ‘House of the Dragon’ toont de eerste beelden van wat een zeer intense aflevering blijkt te worden. Het begint met de nasleep van de vurige dood van Laena Velaryon. Maar daar blijft het niet bij. Want er wordt ook een draak vermist en er lijken dodelijke allianties te zijn gevormd terwijl de spanningen in Westeros hun hoogtepunt bereiken.
 2. Met gevelisolatie kan je jouw verwarmingskosten met 30 procent verlagen: voor wie is het interessant? En wat kost het?
  Livios

  Met gevelisola­tie kan je jouw verwar­mings­kos­ten met 30 procent verlagen: voor wie is het interes­sant? En wat kost het?

  Je gevel isoleren aan de buitenzijde van je woning kan je verwarmingskosten met 30% verlagen. Dat zegt xthermo, de Belgische federatie van fabrikanten van systemen voor buitengevelisolatie. “Buitengevelisolatie is de volgende logische stap nadat je je dak en ramen hebt geïsoleerd.” Maar wat komt daar precies bij kijken? Wat kost het en kan je er een premie voor opstrijken? Livios.be zocht een antwoord.