Paniek in ‘Extreme Makeover’ wanneer blijkt dat lift niet in huis past: “Het verhaal stopt hier”

TVIn ‘Extreme Makeover Vlaanderen’ doen James Cooke en de zijnen er alles aan om het huis van Jeremy rolstoelvriendelijk te maken. En daar hoort een lift bij, die Jeremy probleemloos naar de bovenste verdiepingen kan brengen. Het lijkt te lukken, tot interieurarchitecte Anneke een alarmerend telefoontje krijgt van de werf... “De lift geraakt er eigenlijk niet in", klink het. “Dat is een groot probleem." Boosdoener van dienst is een poutrel die in de weg steekt. Die kan niet zomaar weggenomen worden zonder de stabiliteit in gevaar te brengen. “Er is geen weg terug", klinkt het dan ook. “We moéten die lift zetten. Lukt dat niet, dan stopt het verhaal.”

2 reacties

 • Peter Van Endert

  3 maanden geleden
  Ik keur dit allemaal goed wat ze allemaal doen voor de mensen. Maar dit is een programma dat niet op tv zou mogen komen er zijn zoveel mensen dat ze niet kunnen helpen
 • michel schoep

  3 maanden geleden
  Duidelijk een onoverkomelijk probleem. Vooral voor amateurs.
 1. Koen Wauters en Gert Verhulst presenteren de Kastaars: “Weet je nog Gert, toen we samen op de cover van 'Joepie' stonden?”
  PREMIUM
  Showbizz

  Koen Wauters en Gert Verhulst presente­ren de Kastaars: “Weet je nog Gert, toen we samen op de cover van 'Joepie' stonden?”

  34 jaar geleden stonden ze samen op de cover van de Joepie, dit weekend kruisen de paden van Gert Verhulst en Koen Wauters (beiden 55) opnieuw. De twee big shots van de Vlaamse televisie mogen samen met Danira Boukhriss de Kastaars! presenteren. In Dag Allemaal fileren ze in een uniek duogesprek het medialandschap én elkaars carrière. “Ik ben niet meteen fan van ‘De Verhulstjes’. Bij VTM wéten ze dat ze mij geen docusoap moeten voorstellen.”
 1. KIJK. 'Temptation' Megan gearriveerd in Dubai na rel om belastingen
  Showbizz

  KIJK. 'Temptation' Megan gearri­veerd in Dubai na rel om belastin­gen

  ‘Temptation Island’-ster Megan Desaever heeft flink wat problemen gekregen door haar uitspraken over het (niet) betalen van belastingen. Vorige week stond de politie bij haar op de stoep en sindsdien loopt er een onderzoek vanwege belastingfraude. Toch kijkt Megan naar een manier om niet meer te moeten betalen: verhuizen naar Dubai. “Ik wil zo snel mogelijk weg uit België zodat ze mij niet meer kunnen lastigvallen. Volgende week ga ik naar daar om een appartement te zoeken”, zei ze begin deze week. Amper één dag later was ze echter al voorzichtiger: “Ik en mijn vriend vertrekken donderdag op vakantie, maar we keren daarna terug. Maar ter plekke zullen we de opties eens bekijken.” Inmiddels zijn Megan en haar vriend gearriveerd in het emiraat en klaar om aan hun zoektocht te beginnen.
 2. Thomas Van Goethem doet grote onthulling: “Deze Nederlandse ging eigenlijk Camille spelen in #LikeMe”
  TV

  Thomas Van Goethem doet grote onthulling: “Deze Nederland­se ging eigenlijk Camille spelen in #LikeMe”

  De Ketnetserie #LikeMe had er vandaag helemaal anders kunnen uitzien. De glorieuze rol van Camille Van Beem ging eerst door iemand anders dan Camille Dhont (21) gespeeld worden. “Ik had altijd gedacht dat het personage een Nederlandse zou zijn. Daarom had ik Soraya Gerrits gecast”, onthult bedenker Thomas Van Goethem in ‘Play Café’. Gelukkig voor Camille, is dat toch anders uitgedraaid. “Soraya is nu een grote ster in Nederland.”