Gert Verhulst, Ella Leyers en Julie Colpaert
Volledig scherm
Gert Verhulst, Ella Leyers en Julie Colpaert © Play4

OVERZICHT. Deze deelnemers waren de voorbije 20 jaar de recordjagers in ‘De slimste mens ter wereld’

TVEvenaart of verbreekt Bart Cannaerts het ongenaakbaar gewaande record van Ella Leyers, dat ze in 2020 vestigde in ‘De slimste mens ter wereld’? Het zou een uitzonderlijk straffe stoot zijn, omdat Cannaerts het avond na avond tegen de beste spelers en speelsters van het voorbije decennium opneemt. Als de presentator-comedian het woensdagavond haalt van het duo Danira Boukhriss en uitgerekend Olga Leyers, de zus van Ella, dan evenaart hij het record met 18 deelnames. Maandag zou hij dan absoluut recordhouder kunnen worden met 19 deelnames.

5 reacties

 • Gerard Braeckmans

  4 maanden geleden
  Ria Mertens, je hebt sympathiek en sympathiek. Daar is een groot verschil tussen.
 • Ria Mertens

  4 maanden geleden
  Als je veel studeert over verschillende zaken, dan kan je dat perfect weten. Ik hoop dat Bart wint, hij is de sympathiekste van allemaal.
 • Roeland Van de Wal

  4 maanden geleden
  Met de gedoodverfde nieuwe recordbreker in zicht hebben we dus nu een waar genie.Tot de volgende zich aandient......
 • Victor Ypres

  4 maanden geleden
  Altijd dat gezever over dat ze de vragen zouden weten. Kijk dan niet he. Er zijn genoeg vragen waar BC het antwoord niet op weet. Hij is gewoon een doorwinterde kwisser die bij veel typische vragen gewoon ingestudeerd heeft. Bvb die laatste vraag over Dutroux.
 • Annemarie Gerlo

  4 maanden geleden
  Als iedereen het nog niet doorheeft dat het een afgesproken spel is, dan snap ik het niet. Net zoals alle spelletjes op tv. Je kan veel weten,maar bijna alle vragen over gelijk welke onderwerpen???
 1. Koen Wauters en Gert Verhulst presenteren de Kastaars: “Weet je nog Gert, toen we samen op de cover van 'Joepie' stonden?”
  PREMIUM
  Showbizz

  Koen Wauters en Gert Verhulst presente­ren de Kastaars: “Weet je nog Gert, toen we samen op de cover van 'Joepie' stonden?”

  34 jaar geleden stonden ze samen op de cover van de Joepie, dit weekend kruisen de paden van Gert Verhulst en Koen Wauters (beiden 55) opnieuw. De twee big shots van de Vlaamse televisie mogen samen met Danira Boukhriss de Kastaars! presenteren. In Dag Allemaal fileren ze in een uniek duogesprek het medialandschap én elkaars carrière. “Ik ben niet meteen fan van ‘De Verhulstjes’. Bij VTM wéten ze dat ze mij geen docusoap moeten voorstellen.”