Helen McCrory als Polly Gray in 'Peaky Blinders'
Volledig scherm
Helen McCrory als Polly Gray in 'Peaky Blinders' © BBC

Overleden Helen McCrory zal niet meer te zien zijn in zesde seizoen ‘Peaky Blinders’

TVHelen McCrory, die ‘tante’ Polly Gray speelde in de BBC serie ‘Peaky Blinders’ zal niet te zien zijn in het zesde en laatste seizoen. De actrice overleed vorig jaar op  52-jarige leeftijd aan kanker en had zodus niet meer de kans om nog scènes voor het nieuwe seizoen te filmen. 

 1. Voor het eerst weer op tv: Eddy Demarez maakt comeback tijdens ‘Het journaal’
  TV

  Voor het eerst weer op tv: Eddy Demarez maakt comeback tijdens ‘Het journaal’

  Eddy Demarez (54) was woensdag voor het eerst weer als sportanker te zien op televisie. Sinds november vorig jaar was hij al opnieuw aan de slag achter de schermen bij Sporza, en eerder deze maand maakte de VRT bekend dat hij ook als commentator zou terugkeren. De sportjournalist werd in augustus 2021 tijdelijk op non-actief gezet na ongepaste uitspraken over de Belgian Cats, de Belgische basketbalvrouwen.
 2. “Zijn jullie niet die gasten die overal gratis binnengaan?” ‘Security Checkers’ betrapt in Center Parcs
  Play
  TV
  2

  “Zijn jullie niet die gasten die overal gratis binnengaan?” ‘Security Checkers’ betrapt in Center Parcs

  In een nieuwe aflevering van ‘Security Checkers’, die vanaf nu te bekijken is op VTM GO, trekken Arno The Kid en Gerben Tuerlinckx naar Center Parcs in Peer. Ze proberen zonder ticket binnen te raken in het wildwaterpark en tot na sluitingstijd te blijven. Helaas worden ze door een opmerkzame beveiligingsman herkend als ‘de security checkers’, waarop een kat-en-muisspel begint. “Er bleef maar security bijkomen en we werden constant in de gaten gehouden", klinkt het.