Raised by Wolves : Nature's Course : Raised by Wolves (Sz 1)
Volledig scherm
Raised by Wolves : Nature's Course : Raised by Wolves (Sz 1) © rechten vrij

Opvoedende androïds, ABBA en een knappe officier: tv-tips voor wie (even) genoeg heeft van voetbal

TVVindt u geen bal aan het EK? Geen nood, want er zijn nog genoeg zenders waarop er geen balletje rolt. Wij pluizen de tv- en streaminggidsen uit, op zoek naar verborgen en reeds blinkende pareltjes die Koning Voetbal even doen vergeten.

 1. Willy Sommers vertelt in ‘Het Rad’ hoe hij zijn Cindy heeft ontmoet: “Eigenlijk dankzij Christoff”
  Play
  TV

  Willy Sommers vertelt in ‘Het Rad’ hoe hij zijn Cindy heeft ontmoet: “Eigenlijk dankzij Christoff”

  Een vraag in de eerste aflevering van het derde seizoen van ‘Het Rad’? “Hij k.ppelde mij ..n ..nd.” met als tip ‘liefde van mijn leven’. Kandidate Anouk moest er niet lang over nadenken, zeker niet omdat Willy Sommers (68) en Christoff (45) de letterzetters van dienst waren. Vervolgens vertelde Willy nog hoe hij zijn Cindy heeft leren kennen en daar zit zijn vriend Christoff voor iets tussen.
 2. Onschuldig of ongepast? Deze grappen uit ‘The Prince’ op HBO doen veel stof opwaaien
  TV
  6

  Onschuldig of ongepast? Deze grappen uit ‘The Prince’ op HBO doen veel stof opwaaien

  De nieuwe HBO-animatieserie ‘The Prince’ valt niet bij iedereen in goede aarde. De satirische reeks over het Britse koningshuis kan op sociale media op veel kritiek rekenen, vooral omdat kijkers de gemaakte grappen “ongepast” of “respectloos” vinden. ‘The Prince’ vertelt met een knipoog het koninklijke leven vanuit het oogpunt van prins George (8), maar ook de andere leden van de Britse royals blijven niet gespaard.