Florian Van Eenoo Photo News
Volledig scherm
© Florian Van Eenoo Photo News

Opnames voor all-starseizoen van ‘The Sky is the Limit’ zijn gestart

TVDe opnames voor het nieuwe seizoen van de docureeks ‘The Sky is the Limit’ zijn gestart. Tv-maker Peter Boeckx werkt aan een all star-editie met oude bekenden zoals stellingbouwer Michel Van den Brande, kusthandelaar Harry Schurmans en Olga Zelenko.

1 reactie

 • Stefaan Vanautgaerden

  1 jaar geleden
  De beste van het programma is Michel diene zegt de waarheid en heeft zo gene nek als die andere
 1. Overleeft Zjef teelbalkanker en hoe ontsnapt Quinten aan doodstraf? Zijn opnieuw vaste ‘Familie’-personages bedreigd met exit?
  Play
  11

  Overleeft Zjef teelbalkan­ker en hoe ontsnapt Quinten aan doodstraf? Zijn opnieuw vaste ‘Familie’-personages bedreigd met exit?

  Goed nieuws voor de fans van Jenny en Patrick. Hun personages keren (eenmalig) terug in ‘Familie’. Dat raakte bekend in de marge van het grote feest naar aanleiding van de dertigste verjaardag van de VTM-soap. Maar de verhaallijnen zijn momenteel zo dramatisch dat de vaste cast opnieuw vreest voor ontslagen. Sterft Zjef aan teelbalkanker en wordt Quinten in Signapore veroordeeld tot de doodstraf? Showbits spreekt met acteurs Jan Van den Bosch en Maxime De Winne over hun lot in ‘Familie’. “Trouwe kijkers moeten altijd schrik hebben dat een personage zomaar uit de soap kan geschreven worden”, vertellen ze aan Jarne in een nieuwe Showbits.