Olivia Colman als koningin Elizabeth in het vierde seizoen. Haar plaats wordt nu ingenomen door Imelda Staunton.
Volledig scherm
Olivia Colman als koningin Elizabeth in het vierde seizoen. Haar plaats wordt nu ingenomen door Imelda Staunton. © Netflix

Opnames vijfde seizoen van ‘The Crown’ begonnen

TVDe opnames voor het vijfde seizoen van ‘The Crown’ zijn van start gegaan. Dat meldt althans Hello! op basis van Production Weekly. De eerste shots zouden deze week gedraaid zijn in Londen.

 1. Gilles Van Bouwel verklapt geheim in 'De allerslimste mens': “Mijn mama gaat kwaad zijn dat ik dit op televisie zeg”
  Play
  TV

  Gilles Van Bouwel verklapt geheim in 'De allerslim­ste mens': “Mijn mama gaat kwaad zijn dat ik dit op televisie zeg”

  Kennis. Kunde. Stressbestendig. Koelbloedigheid. Vier trefwoorden waarmee je bij ‘Open Deur’ in ‘De Slimste Mens’ op de vraag ‘Hoe heeft Gilles Van Bouwel de finale tegen actrice Joke Emmers kunnen winnen?’ altijd 80 seconden zou scoren. Van Bouwel verkoos immers om zich bij een 80-62-score niet zomaar te laten zakken, bleef zoeken naar de eerste vijf landen die met een I beginnen, bleef kalm en beheerst, zocht en vond. En won. De finale dan toch. Want Bart Cannaerts lag toen al lang uit te rusten na alweer directe winst.
 2. Streamz-serie '2DEZIT’ brengt studentenleven in beeld: relaties, vriendschap én de zoektocht naar jezelf
  Play
  TV

  Streamz-se­rie '2DEZIT’ brengt studenten­le­ven in beeld: relaties, vriend­schap én de zoektocht naar jezelf

  ‘2DEZIT’ verschijnt vanaf 29 september op Streamz. De serie geeft de kijkers een inkijk in het turbulente studentenleven. Hoofdrollen Lotte (Ninalotte Roose), Lucas (Nathan Bouts) en hun kotgenoten komen voor heel wat uitdagingen en moeilijke keuzes te staan. Ze worden geconfronteerd met relaties, vriendschappen, drugs en gaan op zoek naar hun ware identiteit. De reeks gaat geen enkel taboe uit de weg.