Leah Thys als Marianne in 'Thuis'.
Volledig scherm
Leah Thys als Marianne in 'Thuis'. © © VRT

Opnames van ‘Thuis’ en ‘Familie’ stilgelegd tot na 3 april

TVDe voorbije dagen werden er al voorzorgen genomen op de set van ‘Thuis’, maar de VRT heeft nu toch beslist om de opnames van de soap even volledig stil te leggen. De acteurs worden pas na 3 april terug op de set verwacht. Ook bij ‘Familie’ worden de komende opnamedagen geannuleerd.

 1. KIJK. Het eerste optreden uit ‘The Masked Singer’: Champignon zorgt meteen voor verwarring bij speurders
  TV

  KIJK. Het eerste optreden uit ‘The Masked Singer’: Champignon zorgt meteen voor verwarring bij speurders

  Het raden kan nu écht beginnen bij ‘The Masked Singer’. Dit is het eerste optreden van Champignon. Het figuurtje zorgt meteen voor een vrolijke sfeer en brengt ook wat verwarring bij de speurders. “Is het een man of een vrouw?”, vragen Andy Peelman en co. zich af. Champignon brengt het dansbare nummer ‘Iko Iko’ van Justin Wellington, maar dansen lijkt toch niet evident in dat pak.
 2. 

De eerste afvaller van ‘The Masked Singer' is bekend: “Jammer dat ik Skiwi niet meer kan laten jodelen”
  PREMIUM
  TV

  De eerste afvaller van ‘The Masked Singer' is bekend: “Jammer dat ik Skiwi niet meer kan laten jodelen”

  Geen après-skifeestjes meer voor Skiwi, alias Herman ‘Marcske’ Verbruggen (60). Die moest vrijdagavond al na één optreden in ‘The Masked Singer’ zijn identiteit prijsgeven. “Ik deed mee omdat ik vind dat je als zestiger toch niets meer te verliezen hebt”, aldus Herman. Hij vertelt uitgebreid over zijn ervaring in de show en onthult dat er al een aantal mensen afwisten van zijn ‘grote geheim’.