De opnames van het Discovery-programma 'Shark Week' met Sean McInerney zijn misgelopen.
Volledig scherm
De opnames van het Discovery-programma 'Shark Week' met Sean McInerney zijn misgelopen. © Discovery

Opnames lopen fout: ‘Jackass’-stuntman aangevallen door school haaien

TV‘Jackass’-ster Sean McInerney heeft de opnames van een bijzondere editie ‘Shark Week’ op Discovery bijna met zijn leven bekocht. Het filmen van een stunt - waarbij hij tijdens het wakeboarden een sprong zou maken over een school haaien in het water - liep helemaal fout, waarna McInerney meteen werd aangevallen. De stuntman verloor bijna zijn hand.

 1. Strenge straffen voor wie niet voldoende rookmelders installeert: dit zijn de regels
  HLN Shop

  Strenge straffen voor wie niet voldoende rookmel­ders instal­leert: dit zijn de regels

  Nu het buiten frisser wordt, doen we opnieuw massaal beroep op onze verwarming. De open haard gaat aan en om het extra gezellig te maken horen daar voor veel mensen eveneens kaarsen bij. Ook elektrische vuurtjes en toestellen als de droogkast draaien weldra weer op volle toeren. Je voelt het al aankomen: het risico op woningbranden stijgt. HLN Shop legt uit wat je kan/moet doen om de vlammen geen kans te geven.
 2. Angstige momenten voor David Attenborough: presentator en team aangevallen door ijsbeer
  TV

  Angstige momenten voor David Atten­borough: presenta­tor en team aangeval­len door ijsbeer

  Met zijn nieuwe docureeks ‘Seven Worlds, One Planet’ scheert David Attenborough (93) weer hoge toppen. De serie - waarin getoond wordt hoe de uiteenlopende omstandigheden op de zeven continenten de fauna en flora er hebben beïnvloed - wordt geprezen om zijn indrukwekkende beelden en scènes, maar het bleek niet vanzelfsprekend om die allemaal in te blikken. In een interview met de Britse krant Metro onthult Scott Alexander, de producer van de reeks, dat het team de dood in de ogen heeft gekeken.
 1. Contracten van onbepaalde duur pieken: wat zijn de voor- en nadelen?
  Jobat

  Contracten van onbepaalde duur pieken: wat zijn de voor- en nadelen?

  Belgische bedrijven sluiten weer volop nieuwe contracten van onbepaalde duur af. Het aantal zit opnieuw op het niveau van vóór corona. Van januari tot en met augustus werden er zelfs 1,7% meer nieuwe arbeidscontracten getekend. Dat blijkt uit gegevens van Acerta bij 260.000 werkende Belgen. Jobat.be somt samen met het hr-dienstenbedrijf de verschillen op tussen een contract van bepaalde en onbepaalde duur. Wat is nu het interessantst als werknemer, en is er een verschil qua loon?