Steven Richardson
Volledig scherm
© Steven Richardson

Opnames derde seizoen ‘Don’t Worry Be Happy’ gestart

TVDe opnames van het derde seizoen van ‘Don’t Worry Be Happy’ zijn officieel gestart. Dat laat televisiemaker Peter Boeckx (59) weten op zijn Instagram. De reeks brengt het verhaal van heel gewone en toch bijzondere Vlamingen, die het moeten redden met weinig geld.

4 reacties

 • nicole desseyn

  1 maand geleden
  Goed programma ga zeker weer kijken niet iedereen heeft het goed ,mooi huis ,geld op de bank
 • Jef Belmans

  1 maand geleden
  Goede tv ? Aan de ene kant zoveel mogelijk menselijk leed laten zien en vlak daarna een programma met superrijken . Een heel normaal gemiddeld gezin dat bestaat niet meer in Belgie. Maar goed, als je nu wat pinten gaat drinken op het terras heb je wat om over te praten.
 • Lisette Willems

  1 maand geleden
  Prachtig programma waar een mens zich niet aan ergert (ipv the sky is...), maar vrolijk van wordt, emotioneel van wordt en meeleeft in het verdriet (van Eddy).
 • Noël Dierickx

  1 maand geleden
  Goed programma, zeer onderhoudend, soms irriterende personnages. Het enige programma dat ik op de commerciële zenders bekijk.
 1. Het bedrog van Tristan Thompson, de ‘Kardashian Kurse’ en één grote afwezige: alles wat je moet weten over het tweede deel van de ‘KUWTK’-reünie
  TV

  Het bedrog van Tristan Thompson, de ‘Kardashian Kurse’ en één grote afwezige: alles wat je moet weten over het tweede deel van de ‘KUWTK’-reü­nie

  Na twintig seizoenen komt ‘Keeping Up With The Kardashians’ tot een einde. Kim en co zaten nog één keer samen met talkshowpresentator Andy Cohen om hun opmerkelijke traject vol liefde, relatiebreuken, geld en onderlinge strubbelingen te bespreken in ‘Katch Up’. Daar deden ze heel wat verrassende onthullingen en wij hebben dan ook de strafste uitspraken uit het tweede deel van de reünie op een rij gezet.