Gilles De Coster
Volledig scherm
Gilles De Coster © Joel Hoylaerts/Photo News

Opnames ‘De Mol’ succesvol afgerond: nieuw seizoen komend voorjaar op tv

TVFans van ‘De Mol’ kunnen alvast beginnen aftellen. In het voorjaar zal het nieuwe seizoen te zien zijn op VIER nadat de opnames succesvol afgerond zijn. Dat vertelt presentator Gilles De Coster (39) in De Zondag. 

 1. ‘Thuis' viert 25 jaar met jubileumboek: de strafste trucs en geheimen van de soap (deel 1)
  PREMIUM
  TV

  ‘Thuis' viert 25 jaar met jubileum­boek: de strafste trucs en geheimen van de soap (deel 1)

  Op 23 december zal het precies 25 jaar geleden zijn dat de eerste aflevering van ‘Thuis’ werd uitgezonden. Het jubileumboek ‘Thuis 25’ (vanaf deze week in de boekhandel) gunt de fans een unieke blik achter de schermen van de bijna 4.900 afleveringen en geeft een pak geheimen prijs, die al een kwarteeuw verborgen blijven voor de 1,2 miljoen trouwe kijkers. Van de oorspronkelijke titel tot de duurste stunt: dit is het eerste deel van de leukste onthullingen over de soap.
 2. Ruth Beeckmans en Karen Damen helpen mensen met beperking de ware te vinden: “Nee, het is geen flauw afkooksel van ‘Down The Road’”
  PREMIUM
  TV

  Ruth Beeckmans en Karen Damen helpen mensen met beperking de ware te vinden: “Nee, het is geen flauw afkooksel van ‘Down The Road’”

  “Vroeger werd niet gedatet. We gingen naar een fuif, zochten een knappe gast en gingen daarna naar de brommers.” Datingexperts noemen Karen Damen (46) en Ruth Beeckmans (38) zich niet, maar dat houdt het VTM-duo niet tegen een datingprogramma voor mensen met een beperking of stoornis te presenteren. De twee hebben elkaar daarin helemaal gevonden. “Ik kon bijna niet geloven dat Ruth fan van me was. Ik was zo zenuwachtig toen ik hoorde dat we gingen samenwerken.”
 1. André Hazes Junior wil deze Hedwig wel heel graag in zijn 'The Voice Senior'-team
  Play

  André Hazes Junior wil deze Hedwig wel heel graag in zijn 'The Voice Senior'-team

 2. Nancy uit 'Ik Vertrek' aangeslagen bij stinkende ontdekking
  Play

  Nancy uit 'Ik Vertrek' aangesla­gen bij stinkende ontdekking