'De schaal van Pascale'
Volledig scherm
'De schaal van Pascale' © VTM

Oplopende spanning vlak voor de halve finale van ‘De schaal van Pascale’: deze pottenbakker grijpt er net naast

TVDe pottenbakkers in ‘De schaal van Pascale’ haalden alles uit de kast om dat gegeerde plekje in de halve finale te bemachtigen. Helaas was het één iemand niet gegund en moest die nét voor een cruciaal moment zijn spullen pakken. Twee andere namen komen dan weer een stapje dichter bij de hoofdprijs. Wie maakte indruk met zijn of haar zelfgemaakte lichtbron? En wie schoot de bal mis?

1 reactie

 • André Vermaelen

  2 maanden geleden
  Samen met de pancarte “ even geduld de filmlas is gebroken “ is dit programma het saaiste dat de openbare omroep ooit uitgezonden heeft.
 1. STREAMINGTIP. ‘My Unorthodox Life: Season 2’: nog meer drama dan bij de Kardashians
  TV

  STREAMING­TIP. ‘My Unorthodox Life: Season 2’: nog meer drama dan bij de Kardas­hians

  Nadat ze in 2013 een ultra-Orthodoxe Joodse gemeenschap ontvlucht, groeit de Amerikaanse Julia Haart uit tot een (zakelijk) fenomeen en een speerpunt voor de moderne vrouwenbeweging. Dat was ook streamingdienst Netflix niet ontgaan en die lanceerde vorig jaar realityreeks ‘My Unorthodox Life’, waarin Haart ons een inkijk gunt in haar leven. Nu zijn Julia en haar entourage terug voor een tweede rondje.
 2. Prijs gevelstenen met 43% gestegen in één jaar tijd: gaat die opnieuw zakken? En zijn er manieren om toch te besparen?
  Livios

  Prijs gevelste­nen met 43% gestegen in één jaar tijd: gaat die opnieuw zakken? En zijn er manieren om toch te besparen?

  De prijzen van bouwmaterialen stijgen al een hele tijd sterk door. Eerst vanwege de grote vraag en het beperkte aanbod tijdens de coronacrisis, daarna mede door de oorlog in Oekraïne. Bouwsite Livios vroeg aan Jean-Pierre Waeytens, gedelegeerd bestuurder van de Bouwunie, hoe de prijzen van bouwmaterialen zullen evolueren en of er tips zijn om toch te besparen.