Natalia ADHD The Voice van Vlaanderen
Volledig scherm
PREMIUM
Natalia ADHD The Voice van Vlaanderen © VTM

Ophef nadat Natalia in ‘The Voice’ “fuck die pilletjes” zegt tegen kandidaat met ADHD: “Ik neem er geen woord van terug”

TVOpvallend advies van coach Natalia (42) in de eerste liveshow van ‘The Voice van Vlaanderen’. Na het optreden van kandidate Louise Goedefroy (25), die ADHD heeft, raadt ze haar aan om haar medicatie achterwege te laten - met heel wat kritiek tot gevolg. Natalia zelf blijft achter haar uitspraak staan, maar experts waarschuwen voor de gevolgen. “Iemand in een rolstoel vragen we toch ook niet om zich minder aan te stellen?”, klinkt het in ‘De Morgen’.

 1. GEZIEN? ‘Verliefd, verloofd, getrouwd in 24u’: “Als er iemand een lading Kastaars verdient, is het Ruth Beeckmans wel”
  PREMIUM
  TV
  2

  GEZIEN? ‘Verliefd, verloofd, getrouwd in 24u’: “Als er iemand een lading Kastaars verdient, is het Ruth Beeckmans wel”

  Verliefd, verloofd, getrouwd... de meeste koppels doen er jaren over, maar de tortelduiven uit dit gloednieuwe VTM-programma fiksen de klus in een etmaal. In de eerste aflevering vroeg Jen z'n geliefde Meryl ten huwelijk en volgde er 24 uur later al een zeemzoet jawoord op het strand in Senegal. De ceremonie werd in goede banen geleid door Ruth Beeckmans (40), die zo terugkeert naar het kleine scherm nadat ze vorig jaar haar eigen grote liefde verloor. Een rentree die ons instant gelukkig maakte, maar was het programma zelf ook te pruimen? “De Oost-Vlaamse Meryl snikte zonder ophouden, al kwam dat misschien ook omdat haar drie (plus)kinderen blijkbaar niet uitgenodigd waren op de huwelijksceremonie.”
 2. Tweede aflevering van 'The Last of Us' breekt record: “De grootste kijkersgroei ooit in de geschiedenis van HBO”
  TV

  Tweede aflevering van 'The Last of Us' breekt record: “De grootste kijkers­groei ooit in de geschiede­nis van HBO”

  “Dit is bij uitstek de beste adaptatie van een videogame ooit gemaakt.” De hele wereld is in de ban van de gloednieuwe HBO-reeks ‘The Last of Us’, met ‘Game of Thrones’-sterren Pedro Pascal en Bella Ramsey in de hoofdrol. De eerste twee episodes zijn nog maar net gelost en breken al massaal records. Zo kende de pilootaflevering de op één na beste première in meer dan tien jaar tijd van HBO. En de tweede aflevering doet het nog beter: de kijkcijfers stegen met maar liefst 22%. Volgens het netwerk is dat “de grootste kijkersgroei ooit.”
 3. Puur toeval of plagiaat? ‘Thuis’ en ‘Familie’ vertonen steeds meer gelijkenissen
  PREMIUM
  TV

  Puur toeval of plagiaat? ‘Thuis’ en ‘Familie’ vertonen steeds meer gelijkenis­sen

  Bestaat er zoiets als een soapbijbel? Dan hebben de schrijvers van ‘Thuis’ en ‘Familie’ dat boek in elk geval zeer grondig gelezen en zich door dezelfde tips & tricks laten inspireren. De twee series vertonen tegenwoordig opvallend veel gelijkenissen. Puur toeval, beweren de makers, al doen deze tien overeenkomsten daar toch anders over denken. “Is Amrani dan zo’n vaak voorkomende naam?”
 1. “Door de liefde zelf verloren te hebben, weet ik hoe belangrijk ze is”: Ruth Beeckmans presenteert ‘Verliefd, verloofd, getrouwd in 24 u’
  PREMIUM
  TV

  “Door de liefde zelf verloren te hebben, weet ik hoe belangrijk ze is”: Ruth Beeckmans presen­teert ‘Verliefd, verloofd, getrouwd in 24 u’

  Onder het mom van een tv-reisje over hotelbeoordelingen, lokte Jen (33) zijn vriendin Meryl (33) naar een tropisch strand in Senegal. Daar vroeg hij haar ten huwelijk én trouwden ze in het bijzijn van familie en vrienden. “Even had ik stress over de jurk, die ging ik toch wel kunnen kiezen?” Ook voor presentatrice Ruth Beeckmans (40) was het even bang afwachten voor de opnames, zegt ze. Ze moest in april vorig jaar namelijk plots afscheid nemen van haar echtgenoot, dan een programma vol liefde presenteren is allesbehalve evident. “Maar net door die liefde zelf verloren te hebben, weet ik hoe belangrijk ze is.”
 2. ‘Spoed’-ac­teur Leo Madder zit al 15 jaar zonder werk: “Een deal maken en die dan verbreken? Walgelijk gewoon!”
  PREMIUM
  BV

  ‘Spoed’-ac­teur Leo Madder zit al 15 jaar zonder werk: “Een deal maken en die dan verbreken? Walgelijk gewoon!”

  “Een deal maken en die dan verbreken? Walgelijk.” Z’n ontslag uit de VTM-reeks ‘Spoed’ zindert meer dan 15 jaar later nog steeds na bij Leo Madder (76). De acteur, die dokter Gijsbrecht vertolkte, heeft sindsdien niet meer geacteerd, al was dat geen eigen keuze. “Tv-bazen gaan op zoek naar steeds jongere acteurs, soms zelfs van 17 jaar. Goedkope werkkrachten”, klinkt het in ‘Dag Allemaal’. Een scherp gesprek over z’n moeilijke reputatie, z’n ontslag en het veel te vroege overlijden van zijn geliefde zoon Donald. “Het eerste wat ik dacht, was: ik stop er ook mee.”