Stijn Vereecken, een van de gezichten uit de VRT-docureeks ‘FIRE’, pakt op Instagram graag uit met luxe. Uit meerdere getuigenissen blijkt nu dat zijn bedrijf Pips2Prosperity alles wegheeft van een piramidespel.
Volledig scherm
PREMIUM
Stijn Vereecken, een van de gezichten uit de VRT-docureeks ‘FIRE’, pakt op Instagram graag uit met luxe. Uit meerdere getuigenissen blijkt nu dat zijn bedrijf Pips2Prosperity alles wegheeft van een piramidespel. © Instagram

Ook Stijn (27) uit VRT-documentaire FIRE verrijkte zichzelf met piramidespel: “Je raakt er verslaafd aan omdat je blijft proberen om toch winst te maken”

Dinsdag raakte bekend hoe Wout Schrijvers (28) uit de VRT-reeks ‘FIRE’ betrokken is bij een Russisch piramidespel. Uit meerdere getuigenissen blijkt nu dat ook Stijn Vereecken (27) zijn fortuin bij elkaar raapte met een sluw piramidespel. “In twee jaar tijd maakte ik van 1000 euro meer dan 1 miljoen”, zegt hij in de documentaire vanuit zijn villa in het Thaise Phuket. “Zijn hele verhaal is een leugen, met wat hij je leert verdien je niets. Hij is rijk geworden door een leger influencers die nieuwe leden ronselen voor zijn dure cursussen”, stellen slachtoffers Dries*, Tom* en Jasper*, die door hem werden opgelicht.

 1. Hoe Amber streed om het hart van William alsnog te veroveren. Hoe gaat het 6 maanden na ‘Boer zkt vrouw’ met hen?
  Play
  Showbits
  5

  Hoe Amber streed om het hart van William alsnog te veroveren. Hoe gaat het 6 maanden na ‘Boer zkt vrouw’ met hen?

  Hoe gaat het - zes maanden na de laatste aflevering van ‘Boer zkt vrouw’ - met cowboy William en Amber? Met die vraag trekt Senne naar de ranch in Westerlo. ‘Complicated’, zo kon je de relatiestatus tussen de twee nog het best omschrijven. Op het einde van de opnames waren ze geen koppel, maar nadien groeide uit de vriendschap toch een romance. Die omschreven ze eerst als ‘exclusief daten’, maar nu kiezen ze ook officieel voor elkaar. Bekijk het in een nieuwe Showbits.