Volledig scherm
© VIER

Ook in ‘De Slimste Mens’ is deelnemen belangrijker dan winnen

TVDe eerste week van ‘De Slimste Mens ter Wereld’ zit er al op. Met de vaststelling dat avond na avond ruim 1 miljoen Vlamingen de quiz van Erik Van Looy op VIER niet willen missen. Een straffe prestatie voor een programma dat haast twintig jaar oud is. Al zijn het toch vooral de jonge kandidaten die furore maken in de tv-quiz. Jaak Van Assche, het ouderdomsdeken en de oudste kandidaat ooit, mocht meteen weer naar huis.

15 reacties

 • Raoul Rouma

  1 jaar geleden
  Wat zat Karen Damen daar te doen? Stuk van het decor of was het lieve kind verloren gelopen? Gelukkig heeft Marc Marie ons opmerkzaam gemaakt dat ze daar was, maar ze was er schijnbaar niet mee gediend. Geluk zit onze Geub nog in het programma. Zolang er geen strevertjes bijzitten goed amusement.
 • Gino Ollevier

  1 jaar geleden
  Moeten jullie nu echt direct na de uitzending alles uitbrengen. Er zijn ook mensen die niet rechtstreeks kunnen kijken ,als ge alles al weet is de lol eraf.
 • Luc Boeckx

  1 jaar geleden
  Die Karen Damen die misstond helemaal in het programma! Zij moet ook leren haar hoofd recht te houden als zij in beeld komt, wilt ze zo opvallen!?
 • Frans Slegers

  1 jaar geleden
  Mensen die kijken hoeven dit niet te lezen want zij weten sowieso wat er gebeurd is de avond voordien. Mensen die niet kijken lezen dit uit desinteresse waarschijnlijk niet. M.a.w. overbodig dagelijks artikel over deze "show".
 • Kelly Verlinden

  1 jaar geleden
  Straffe prestatie? Er is voor de rest letterlijk niets te zien op onze Vlaamse zenders.
 1. Nostalgie! Anne De Baetzelier brengt een stukje Tien Om Te Zien terug
  Play
  Missie Callcenter

  Nostalgie! Anne De Baetzelier brengt een stukje Tien Om Te Zien terug

 2. Politie zet grote middelen in om trucker wakker te krijgen
  Play

  Politie zet grote middelen in om trucker wakker te krijgen