Amy Courtens
Volledig scherm
PREMIUM
Amy Courtens © BELGA

Ook al moet ze opboksen tegen Nederlands overwicht: waarom Amy veel kans maakt om het nieuwe K3’tje te worden

TVWie volgt Klaasje op? Op die prangende vraag krijgen we vanavond een antwoord. Onze K3-expert Jan Ruysbergh, die de wedstrijd op de voet volgt, ziet dat de kaarten zo geschud zijn dat één kandidate in pole position is geschoven: de Vlaamse Amy Courtens (25). Hij legt uit waarom Amy het meeste kans maakt en waarom Studio 100 er niet rouwig om zal zijn als K3 opnieuw een volledig Vlaamse bezetting krijgt. 

15 reacties

 • WENDY VAN EECKHOUT

  2 maanden geleden
  Deze "gordiaanse knoop" is intussen ook doorgehakt!
 • Patrick Peeters

  2 maanden geleden
  Diede is een echt K3tje! Kindvriendelijk, spontaan en naturel
 • Erik Moens

  2 maanden geleden
  Bakvissencommerce, mijn brooddoos is al besteld.
 • Veronique De Backer

  2 maanden geleden
  Voor mij zingt diede het best heeft een uitstraling en haar 1 ste opkomst met de auditie deed mij direct denken aan de opkomst van een k3tje
 • DIRK VAN DESSEL

  2 maanden geleden
  Uit louter commerciël opportunisme zal en moet het een Hollands meisje worden.
 1. Prinses Delphine moet ‘Dancing with the Stars’ verlaten: “Ik vind het zeker niet oneervol”
  Play
  TV
  4

  Prinses Delphine moet ‘Dancing with the Stars’ verlaten: “Ik vind het zeker niet oneervol”

  De derde liveshow van het derde seizoen van ‘Dancing with the Stars’ leverde enkele geslaagde (en minder geslaagde) choreografieën op van onze BV’s. In deze ‘Friens and Family’-aflevering liet Nina Derwael - aan de zijde van haar oma - opnieuw zien dat ze hors catégorie is, en ook seksuologe Lotte Vanwezemael wist, samen met haar BFF Melanie, de jury (eindelijk) te verbazen. Dankzij een heuse ‘slut drop’, jawel. Prinses Delphine en TikTok-ster Jonatan Medart verging het minder goed: zij bungelden - na het jurycommentaar en de jive-marathon - onderaan. Dat bleek voor de prinses - nadat ook het publiek gestemd had - een kloof die niet meer te dichten viel. Delphine van Saksen-Coburg moest als derde - na Olympiër Pieter Timmers en zanger Metejoor - de dansarena verlaten.