Manoe Frateur en Ilse La Monaca uiten hun bezorgdheid.
Volledig scherm
PREMIUM
Manoe Frateur en Ilse La Monaca uiten hun bezorgdheid. © VTM

Onzekerheid over nieuw seizoen ‘De Buurtpolitie’ zorgt voor onrust bij acteurs: “We zijn het slachtoffer van ons eigen succes”

TVKomt er nog wel een nieuw seizoen van ‘De Buurtpolitie’? VTM heeft in ieder geval nog geen bestelling geplaatst bij productiehuis Zodiak en dat zorgt voor onrust bij de acteurs. “Ik heb in mijn hoofd al afscheid genomen”, zegt Dempsey Hendrickx (32), alias aspirant-agent Vince, in Dag Allemaal. Ook Manoe Frateur (50), alias rechercheur Erik, maakt zich grote zorgen. “Ik heb al maanden geen cent meer verdiend.”

10 reacties

 • Nancy De Cloedt

  3 jaar geleden
  Andy en Barry ,de grapjas met de serieuse hond.Voor de rest trekt het op niets en dan nog betalen herhalingen te zien,om gek van te worden.Staat enkel open om VTM nieuws niet te missen.
 • Jean-marie Van Doren

  3 jaar geleden
  Flikken Maastricht is 1000 maal beter. Daar zit tenminste actie en spanning in.
 • Tessa vandermout

  3 jaar geleden
  En ze geloven het zelf ook nog ook. Binnenkort claimen ze beter te zijn dan bvb een De Niro of een Meryll Streep.
 • Patrick De Proost

  3 jaar geleden
  Veel mensen hebben de TV al op VTM staan in afwachting dat het nieuws begint en zijn ondertussen met heel andere zaken bezig, logisch dat de kijkcijfers gelijk blijven. Als ze iedere dag dezelfde aflevering zouden uitzenden blijven de kijkcijfers nog hetzelfde vrees ik.
 • moons fons

  3 jaar geleden
  Echt ? Dit kan toch niet waar zijn ! Is met voorsprong het slechtste programma in duizend lichtjaren ! Wat een onzin.
 1. Gamen zonder console, maar met je smartphone? Dit topgadget bespaart je op termijn flink wat centen
  Tweakers

  Gamen zonder console, maar met je smartphone? Dit topgadget bespaart je op termijn flink wat centen

  Fervent gamer en vaak onderweg? Dan ben je mogelijk gebaat bij een controller waar je smartphone in past. “Voor iets meer dan 100 euro kun je heel fijn gamen en ligt er een hele wereld aan – vaak gratis – spelletjes aan je voeten”, zegt Wout Funnekotter, hoofdredacteur bij technologiesite Tweakers. Hij onderwierp de twee meest gangbare controllers voor smartphones aan een vergelijkingstest.
 2. ‘Gestrand op Honeymoon Island’, nieuw datingformat van ‘Blind getrouwd’-bedenkers, in wereldprimeur op VTM2
  TV

  ‘Gestrand op Honeymoon Island’, nieuw datingfor­mat van ‘Blind ge­trouwd’-bedenkers, in wereldpri­meur op VTM2

  De Deense bedenkers van ‘Married At First Sight’ - bij ons ‘Blind getrouwd’ - pakken uit met een nieuw, verrassend datingformat. Trouwen, elkaar leren kennen en tegelijkertijd overleven? We zullen zien of de duo’s erin slagen in ‘Gestrand op Honeymoon Island’. Het innovatieve concept wordt voor het eerst gemaakt en uitgezonden in Vlaanderen door VTM2.