Onzekerheden steken de kop op bij ‘De schaal Van Pascale’: “We willen écht verrast worden”

TVAlle begin is moeilijk, en dat ondervindt Sofie aan den lijve bij ‘De schaal van Pascale’. De andere kandidaten en de ervaren jury bezorgen haar extra spanningen, al heeft ze geen reden om aan zichzelf te twijfelen. Tranen van stress vloeien over haar wangen, maar daar schieten presentatoren Kürt Rogiers en Pascale Naessens te hulp als steunpilaar. “Wij hebben er vertrouwen in”, troost Pascale. “Nu jij nog.”

1 reactie

 • nicole desseyn

  3 maanden geleden
  Ik heb ook nog potten gedraaid dit is niet iets dat vanzelf gaat ge moet de klei kennen hoe je moet centreren de snelheid van de tafel en in het bijzonder veel kracht in uw handen en polsen
 1. KIJK. Jens Dendoncker deelt gênant verhaal in ‘Even goeie vrienden’: “Ik vroeg de tandarts of ik mijn masker moest opzetten”
  Play
  TV

  KIJK. Jens Dendoncker deelt gênant verhaal in ‘Even goeie vrienden’: “Ik vroeg de tandarts of ik mijn masker moest opzetten”

  Dinsdagavond in ‘Even goeie vrienden’ nemen Liesa Naert en Francesco Planckaert het op tegen Hakim Chatar en Isabelle Van Hecke. Doorheen de quiz komen de kandidaten heel wat verhalen tegen van mensen die wel al eens iets doms of gênants hebben gedaan. Maar presentator Jens Dendoncker spant toch de kroon. Zo vertelt hij dat hij laatst bij de tandarts vroeg of hij zijn mondmasker moest opzetten, daar de arts dat ook deed. “Nee, want anders raak ik niet meer in je mondje, hè jongen.” In bovenstaande video is te zien hoe Jens daarop reageerde.
 2. ‘Gossip Girl’ bezorgde de originele cast een rijke carrière: hoe gaat het nog met hen?
  TV

  ‘Gossip Girl’ bezorgde de originele cast een rijke carrière: hoe gaat het nog met hen?

  Het geluk van rasechte ‘Gossip Girl’-fans kan niet op sinds dé Georgina Sparks haar opwachting maakt in het tweede seizoen van de reboot, die verschijnt 2 december op Streamz. Actrice Michelle Trachtenberg (37) kruipt dus opnieuw in de huid van haar personage uit 2007. Maar hoe gaat nog het met de rest van de originele cast? De ene bombardeerde tot een superster, de andere ging failliet of kwam in het oog van de storm te staan sinds de #MeToo-beweging.