Play4
Volledig scherm
PREMIUM
© Play4

Onze vrouw én beste vriend Nikias wikken en wegen de finalisten van ‘The Bachelorette’: wie zal Elke Clijsters kiezen?

TVEen stoere badboy of een wit konijn? Vanavond komt er een einde aan de wekenlange zoektocht van Elke Clijsters (36) naar de ware. Twaalf mannen - onder wie topfavoriet Django - stuurde de ‘Bachelorette’ al naar huis, twee kerels blijven over voor die felbegeerde laatste roos. Wij wikten en wogen de ultieme kanshebbers in de strijd om Elkes hart, en vroegen ook haar beste vriend Nikias naar zijn mening. “Elke moet ook haar verstand gebruiken.”

31 reacties

 • Regina Van Akker

  1 maand geleden
  Wie zal ze kiezen en na een paar weken (als het zolang duurt) ook weer dumpen?
 • Martin Vandelo

  1 maand geleden
  Hopelijk wordt haar roos niet aanvaard, dat zou pas een mooie wending zijn....
 • Jeanine Pointu

  1 maand geleden
  Elke komt plots tot de vaststelling dat ze lesbisch is en gooit de roos weg. In "seizoen 2" zien we 10 vrouwen opdraven die om het hart van Elke strijden. Wellicht nóg boeiender
 • jean witse

  1 maand geleden
  Melig entertainment zonder resultaat .Er volgt een seizoen 2 ' Elke zoekt de ware ' met 10 nieuwe kandidaten . Dominique Van Malder is wel de vedette van het programma.
 • Tim Van Acker

  1 maand geleden
  Die Ivan is bezig om zoveel mogelijk vrouwelijke BV's aan zijn lijstje te voegen, eens hij ze beu is dumpt hij ze.
 1. Seizoensfinale van ‘Thuis’ belooft spannend te worden: kan Jacques gestopt worden en verliest Christine nog een kindje?
  Play
  TV
  1

  Seizoensfi­na­le van ‘Thuis’ belooft spannend te worden: kan Jacques gestopt worden en verliest Christine nog een kindje?

  De zenuwen staan op scherp in ‘Thuis’-land. Na de spannende aflevering van vanavond is alvast één ding duidelijk: de seizoensfinale morgen wordt naar goede gewoonte een zenuwslopende rollercoaster. Kan Judith (Katrien De Ruysscher) ontsnappen uit de klauwen van Jacques (Peter Van de Velde)? Slaat de kankerbehandeling van Bob (Christophe Haddad) aan? En is het opnieuw koekenbak tussen Joren (Mathieu Carpentier) en Stan (Lennart Lemmens)?
 1. Kankerpatiënte krijgt staande ovatie én golden buzzer in ‘America’s Got Talent’: “2% overlevingskans. Maar dat is beter dan 0%”
  Play
  TV
  8

  Kankerpa­tiën­te krijgt staande ovatie én golden buzzer in ‘America’s Got Talent’: “2% overle­vings­kans. Beter dan 0%”

  De 30-jarige zangeres Jane, die op het podium staat als Nightbirde, kreeg deze week een golden buzzer in ‘America’s Got Talent’. De vrouw strijdt al enkele jaren tegen kanker en heeft een overlevingskans van amper twee procent, maar dat houdt haar niet tegen om positief in het leven te staan. “Ik ben zoveel meer dan alle slechte dingen die me zijn overkomen”, vertelt ze aan de jury.