Gert Verhulst.
Volledig scherm
PREMIUM
Gert Verhulst. © sbs

Onze tv-watcher over de enorme gok van Gert Verhulst: "Hij is koning van het entertainment, maar kan hij ook een serieus project dragen?”

TVEen dagelijkse actua-talkshow met Gert Verhulst, pal geprogrammeerd tegenover ‘Thuis’ en ‘Familie’. Het najaarsoffensief van PLAY4 oogt zonder twijfel ambitieus, maar is niet zonder risico. Kan Verhulst - publiekslieveling in het gros van de huiskamers - het fel geplaagde genre van de actuashow vers leven inblazen? Onze tv-watcher laat z'n licht schijnen over de nieuwe plannen. “Gert is de koning van het entertainment, maar dat wil niet zeggen dat hij automatisch over voldoende credibiliteit beschikt om een ‘serieuzer’ project als ‘De tafel van vier’ te dragen.”

68 reacties

 • Lucas Vissers

  1 maand geleden
  GERT = VTM ! Dus kijken we niet meer ! Desnoods gooien we hem buiten …. ons toestel bedoelen we, is toch bijna versleten en er is toch niets meer te zien !
 • Peter Van Endert

  1 maand geleden
  Gert Verhulst is tweemaal koning de andere kant daar moet ik geen tekening bij maken
 • William Helsen

  1 maand geleden
  Als het aanslaat, zijn er binnenkort 6 talkshows op één dag. In NL scoren ze door het overaanbod een pak minder. Op een weekdag oa Jinek, Halfacht, VIvandaag, Op1, Lubach enz
 • ETIENNE LOGIST

  1 maand geleden
  Ik mis vooral een format zoals 'HARDtalk' van de BBC waarin diepte-interviews met prangende vragen en gevoelige onderwerpen aan bod komen. In Vlaanderen durft geen enkele zender verder te gaan dan oppervlakkige, politiek correcte thema's en meningen.
 • Frederik Jansens

  1 maand geleden
  Ben Gert beu gezien. Komt veel te veel op tv: De Verhulstjes, dancing with the stars, Cooke en Verhulst show. Nee dank u. Stop er aub mee SBS en zoek iemand anders om de show te presenteren.
 1. Jens Dendoncker wordt nieuwe presentator van ‘The Masked Singer’: “Dit is mijn grootste angst als opvolger van Niels Destadsbader”
  Play
  TV

  Jens Dendoncker wordt nieuwe presenta­tor van ‘The Masked Singer’: “Dit is mijn grootste angst als opvolger van Niels Destadsba­der”

  Eindelijk is er een antwoord op de meest gestelde vraag in Showbizzland: wie gaat Niels Destadsbader vervangen als presentator van ‘The Masked Singer’? VTM kiest voor Jens Dendoncker. Hij promoveert dus van speurder naar gastheer van het programma. Een comeback door de grote poort nadat Jens eerder nog tegen een depressie vocht en zijn relatie met Lauren Versnick beëindigde.
 2. STREAMINGTIPS. Jonge Einsteins die voor magie zorgen op uw scherm
  TV

  STREAMING­TIPS. Jonge Einsteins die voor magie zorgen op uw scherm

  Vrijdag pakt Streamz uit met de nieuwste docu ‘Laurent, het wonderkind’. Daarin wordt het leven van de Belgisch-Nederlandse hoogbegaafde Laurent, die op twaalfjarige leeftijd summa cum laude z’n Master in de kwantumfysica behaalde, onder de loep genomen. Wonderlijke whizzkids, bijdehante slimmeriken en ander briljant bedrade blokbeesten zijn echter geen zeldzaam fenomeen op uw tv-scherm. Van een schaakwonder uit Uganda in ‘Queen of Katwe’ op Disney+ tot de alom begiftigde en bekende tovenaar ‘Harry Potter’ op Streamz. Deze knappe kinderkopjes quizzen u moeiteloos onder tafel.