De Mol
Volledig scherm
De Mol © Play4

Onze Mol-watcher over het absolute rampseizoen: “Achter de schermen moeten het vreselijke uren, dagen en weken geweest zijn”

TV‘De Mol’ is ‘De Mol’ niet meer en toch blijft iedereen kijken... Nog steeds straffe televisie, maar wel met aan het einde telkens een anti-climax. Met gedwongen exits wegens fysieke ellende en een gecrashte Mol. Dat is de veelbesproken jubileumeditie ‘De Mol 2022'. Zagen we zondag de (ongewilde) twist te veel? Onze Mol-watcher geeft z’n mening.

6 reacties

 • Roy Proost

  5 maanden geleden
  Top product de mol,
 • Jens Vanden Broeck

  5 maanden geleden
  De proeven zijn niet te groots.. vallen tijdens het lopen kan altijd gebeuren. Bij de bungeesprong waren er genoeg veiligheidsmaatregelen, alleen vergat Anke ze toe te passen. Met een vervelend gevolg. Het team achter de mol kon elke keer toch alles opvangen en het blijven laten doorgaan. Knap gedaan!
 • Patrick Debelder

  5 maanden geleden
  Ik kijk al een paar jaar naar " wie is de mol " in Nederland . Kandidaten zijn bekende Nederlanders , leuker en aangenaam te bekijken . Minder stunt/gevaarlijke spellen maar een stuk mysterieuzer en spannender dan de vlaamse versie . En zoals die BN'ers elkaar kennen wordt er veel gelachen . De finales zijn telkenmale een streling voor het oog .
 • Eveline Van den Hout

  5 maanden geleden
  Kiezen de programmamakers wel de juiste deelnemers en zijn de proeven wel veilig genoeg ? Het is niet normaal dat er 3 deelnemers wegens kwetsuren (de ene mentaal de 2 andere fysiek) opgeven.
 • Frans Peeters

  5 maanden geleden
  Denk dat het programma de proeven iets te groots opvat en het mollenzoekwerk naar de achtergrond drukt