De ruzie tussen Mark en Dorine loopt uit de hand in 'Lisa'.
Volledig scherm
De ruzie tussen Mark en Dorine loopt uit de hand in 'Lisa'. © VTM

Onverwachte wending in telenovelle ‘Lisa’: Gert pleegt een moord

TVDe bom is ontploft in ‘Lisa’. In de aflevering van donderdagavond werd Mark (Lucas Van den Eynde) tijdens een ruzie met Dorine (Hilde Heijnen) de kop ingeslagen door Gert (Bert Verbeke). De VTM-telenovelle vertrekt pas op 1 juli met vakantie, maar brengt nu duidelijk alles al in stelling om er eerst nog een pittige finaleweek van te maken en er vervolgens met een knal uit te gaan.

0 reacties

 1. Jan Dewyngaert en zoon Klaas brengen samen verslag uit van Spelen: “De eerste twee weken mogen we zelfs de straat niet op”
  Showbizz

  Jan Dewyngaert en zoon Klaas brengen samen verslag uit van Spelen: “De eerste twee weken mogen we zelfs de straat niet op”

  Een tijdverschil van zeven uur of niet, VTM-sportjournalist Jan Dewyngaert (61) is elke middag en avond present in het ‘VTM Nieuws’. Live vanuit Tokio voor zijn vijfde Olympische Spelen al. Voor het eerst wordt hij daarbij geholpen door zijn zoon Klaas (26), sportjournalist én cameraman. Die noemt zijn vader op het werk liefst “kameraad” of “ouwe”. “Ik kan echt geen Jan zeggen”, verduidelijkt hij. Jan lacht. “Ik heb het liefst dat hij ‘baas’ zegt. (knipoogt)
 2. Is Herman Brusselmans bereid zijn haren af te knippen in ‘Waarheid Durven of Doen’?
  Play
  TV

  Laat Herman Brussel­mans zijn haren afknippen in ‘Waarheid Durven of Doen’?

  Vanavond brengen Kathleen Aerts, Kim Van Oncen, Herman Brusselmans en Gloria Monserez samen de avond door in ‘Waarheid Durven of Doen’ op VTM. Één van de opdrachten is: wie laat zijn haar door één van de anderen knippen? Als enige man in het gezelschap, stelt Herman zich kandidaat en Kim neemt alvast de schaar bij de hand, maar ze mag slechts een centimeter van zijn lange lokken afknippen. “Ha neen, hé? Ik kies de coupe! Dus laat het los. Al uw punten zijn gespleten, maak er niet zo’n drama van!”, lacht Kim, maar ze vangt helaas bot.