Ontmaskering van Radijsje blijkt nog komischer dan zijn optredens: dit was ‘The Masked Singer’

TVHet tweede ‘slachtoffer’ van ‘The Masked Singer’ is bekend. Na Roos Yanina Wickmayer, vorige week, moest nu ook Radijsje het masker afnemen. De speurders hadden een sterk vermoeden wie er achter dat masker zat. Hadden ze gelijk? Dat ontdek je hier! Oplettende speurders kunnen hier bovendien ook alle andere optredens opnieuw bekijken. 

3 reacties

 • rita boom

  4 maanden geleden
  Ik had liever Erik zien verdergaan en veel ambiances in de zaal proficiat erik je deed dat heel goed
 • Gerda T'Syen

  4 maanden geleden
  Dikke proficiat voor Eric van Looy. Geweldig om hem zo helemaal uit de bol te zien gaan en bovendien zelfs goed gezongen.
 • Peter Peter

  4 maanden geleden
  Tine ziet ze vliegen
 1. OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-docu, en dat is niet weinig
  Play
  Showbizz
  3

  OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-do­cu, en dat is niet weinig

  Hoe gaat het met de OnlyFans-modellen uit de documentaire ‘OnlyFans: De Naakte Vlaamse Waarheid’, een half jaar nadat de reeks op Streamz verscheen? Dat wou Showbits wel eens weten en dus spraken we opnieuw af met Jamecia. Haar getuigenis heeft haar carrière zeker een boost gegeven. Ze verdiende al goed haar boterham met seksueel getinte video’s, maar sindsdien heeft ze nog meer volgers. Volgers die haar uiteraard betalen om haar video’s te kunnen bekijken. Hoeveel haar dat extra oplevert per maand, verklapt ze aan Senne in een nieuwe Showbits. Bekijk hier de succesvolle Streamz-docu Onlyfans.