42 Kinderen van de Goeroe
Volledig scherm
PREMIUM
42 Kinderen van de Goeroe © Streamz

Onopgeloste moord onthulde gruwelijke geheim van Belgische sekteleider: “In Lier liet hij vrouwen door gemaskerde mannen bevruchten”

Meer dan veertig jaar lang lokte de Belgische Edgard Doulière honderden vrouwen naar zijn sekte. Hij maakte hen zwanger en liet hun baby’s verdwijnen in een duister adoptiecircuit. De Streamz-docu ‘De 42 kinderen van de goeroe’ vertelt vanaf vandaag het verhaal van de sekteleider, die in de jaren negentig ook actief was in Lier. Doulière werd nooit vervolgd. Een onopgeloste moord op een Limburgs meisje bracht zijn geheim aan het licht.

6 reacties

 • Ludo Hermans

  4 maanden geleden
  Kan onze overheid en Justitie rustig slapen met dit aambeeld boven hun hoofd?
 • francois van gestel

  4 maanden geleden
  Dat het gerecht zo krom als een vishaak is wisten we al langer, net als de term klasse-justitie
 • Didi Bellens

  4 maanden geleden
  Typisch België waar dus alles kan en mag en waar ze oogkleppen blijven ophouden.
 • Teirlynck Luc

  4 maanden geleden
  In België kan alles justitie en gerecht nog steeds gelijk circus Crone . Meer valt er niet over te zeggen
 • dirk cristael

  4 maanden geleden
  Is eigenlijk een fictie- docu dus. Bijzonder verhaal!
 1. Nicolas uit ‘The Sky is the Limit’ was bijna failliet, maar deelt nu zijn geheim: “Als je doet wat ik doe, word je rijk”
  Play
  Showbits
  11

  Nicolas uit ‘The Sky is the Limit’ was bijna failliet, maar deelt nu zijn geheim: “Als je doet wat ik doe, word je rijk”

  Nicolas De Bruyn (35) is een opmerkelijke nieuwkomer in ‘The Sky is the Limit’. Hij stampte een eigen fitnessketen uit de grond en bouwt het grootste wellnesscentrum van het land. Maar hij wil ook het geheim van veel geld verdienen, delen met iedereen via zijn Business Academy. “Ik geloof dat iedereen rijk kan worden. Als je doet wat ik doe, word je rijk”, belooft hij aan Senne in een nieuwe Showbits.
 2. “Je droom komt uit”: K3'tjes Marthe en Julia door het dak nadat Hanne geslacht van baby aankondigt
  Play
  TV

  “Je droom komt uit”: K3'tjes Marthe en Julia door het dak nadat Hanne geslacht van baby aankondigt

  Zaterdagavond klinkt er luid gegil vanuit de loge van K3'tjes Hanne, Marthe en Julia. In de tweede aflevering van ‘K3, één jaar later’ besluit Hanne om de meiden te verrassen met een gender reveal. “Het wordt tijd dat jullie weten wat het wordt”, klinkt het vol spanning. Hanne heeft party poppers meegenomen met daarin roze of blauwe confetti. Al willen die niet meteen ontploffen. Wanneer duidelijk wordt of Hannes baby een jongen of een meisje wordt gaan tanties Marthe en Julia helemaal door het dak. “Je droom komt uit!”, klinkt het enthousiast bij Marthe.
 1. KIJK. “Dit is de moeilijkste beslissing ooit”: trailer derde seizoen ‘Emily in Paris’ gelost
  Play
  TV

  KIJK. “Dit is de moeilijk­ste beslissing ooit”: trailer derde seizoen ‘Emily in Paris’ gelost

  De fans van de populaire Netflixreeks ‘Emily in Paris' kunnen beginnen aftellen. Over exact drie weken, op 21 december, verschijnt het langverwachte derde seizoen op Netflix. Fashionista Emily Cooper (gespeeld door Lily Collins) is helemaal terug. De trailer, die hierboven te bekijken is, belooft alvast heel wat. Emily zit tussen twee vuren, zowel op professioneel als op romantisch vlak. Zal ze knopen kunnen doorhakken?