WTFock: Yasmina
Volledig scherm
WTFock: Yasmina © Instagram

Online jongerenreeks ‘WTFock’ weer van start, met seizoen dat jaar werd uitgesteld vanwege corona

TVGoed nieuws voor fans van ‘WTFock’: de succesvolle online jongerenreeks is sinds deze maandag weer van start gegaan. De serie begint aan het vijfde seizoen, dat normaal gezien nog voor de coronacrisis uitgezonden had moeten worden. Gezien de reeks in een realtime-format wordt voorgeschoteld, was dat echter geen optie. 

0 reacties

 1. Opmerkelijk verhoor ‘Flikken BXL’: “Als ik geen drugs deal, dan sterf ik van de honger”
  Play
  TV
  3

  Opmerke­lijk verhoor ‘Flikken BXL’: “Als ik geen drugs deal, dan sterf ik van de honger”

  Vanavond gaat reporter Karel Lattrez langs bij Orphée in ‘Flikken BXL’. Op 22 maart 2016 werd ze slachtoffer van de aanslagen in Brussel. “Ik zat op 5 meter van de terrorist en moest tal van operaties ondergaan”, zegt ze. Daarnaast krijgt het politieteam van ‘Flikken BXL’ te maken met een opmerkelijk tafereel. De drugsdealer die ze oppakken, doet zijn job enkel om te overleven. “Die mensen hebben geen geld en hun kleren zijn niet proper, ze baden duidelijk niet in luxe”, aldus inspecteur Frank.
 2. Axel Daeseleire vindt erfgenaam van La Esterella: “Ze was mijn groottante”
  Play
  TV
  4

  Axel Daeseleire vindt erfgenaam van La Esterella: “Ze was mijn groottante”

  In ‘Erfgenaam Gezocht’ ging Axel Daeseleire (52) verder op zoek naar de erfgenamen van La Esterella. Daarvoor bezocht hij haar graf op Het Schoonselhof, één van de bekendste begraafplaatsen in België waar heel wat bekende figuren liggen, zoals dichter Herman de Coninck en stripauteur Jef Nys. Als Axel het graf van kennis Marc Van Eeghem ziet, krijgt hij het moeilijk. “Mijn copain, dat komt wel even binnen.”
 3. Belangrijke ‘The Simpsons’-schrijver geeft zeldzaam interview: “Het was plezanter toen er nog geen sprake was van cancel culture”
  TV
  8

  Belangrij­ke ‘The Simpsons’-schrij­ver geeft zeldzaam interview: “Het was plezanter toen er nog geen sprake was van cancel culture”

  ‘The Simpsons’-schrijver John Swartzwelder (72) heeft voor het eerst in jaren een interview gegeven over zijn werk bij de alom bekende animatiereeks. De man werkte tussen 1989 en 2003 bij Fox, en is verantwoordelijk voor een paar van de beroemdste afleveringen van de show. “In die tijd mochten we nog gewoon doen waar we zin in hadden. Het moest allemaal niet politiek correct zijn.”
 1. Wat zijn de sterktes van Siska Schoeters? Dit zegt ze zelf
  Play
  POPQUIZ

  Wat zijn de sterktes van Siska Schoeters? Dit zegt ze zelf

 2. Staf en Monique gaan naar de IKEA "om te kijken naar lampen" maar dat loopt al snel uit de hand
  Play
  Camping Coppens

  Staf en Monique gaan naar de IKEA "om te kijken naar lampen" maar dat loopt al snel uit de hand