Bart Tommelein, die werd ontmaskerd als 'Monster', met zangcoach Ibernice MacBean.
Volledig scherm
PREMIUM
Bart Tommelein, die werd ontmaskerd als 'Monster', met zangcoach Ibernice MacBean. © RV

Ongeoefende deelnemers in benauwende kostuums: coaches ‘The Masked Singer’ hebben zware taak

TVSnikheet en een beperkt zicht, maar vooral: nauwelijks lucht. Zingen met een groot masker is aartsmoeilijk, vraag dat maar aan de deelnemers van 'The Masked Singer'. Hoe stoom je de zangers dan klaar voor zo'n show, zeker als ze geen ervaring hebben? Er zijn enkele trucjes, maar het meeste zit tussen de oren, vindt coach Ibernice. "Je moet doen alsof je de beste zanger ter wereld bent."

 1. Perfect als cadeau én een must-have voor je thuiskantoor: dit zijn de beste waterkokers
  Multimedia

  Perfect als cadeau én een must-have voor je thuiskan­toor: dit zijn de beste waterko­kers

  Bestaat er een simpeler huishoudtoestel dan een waterkoker? Misschien niet, maar feit is dat het toch echt handige dingen zijn, die hun nut extra bewijzen in de koudere maanden van het jaar. Ze zijn populair, en dat weten de fabrikanten ook: in de Pricewatch staan er maar liefst 700 toestellen! Onze techredacteur zocht er vier goed beoordeelde modellen uit, voor kleine én grote budgetten.
 2. 'Supernatural’, de serie zonder eind, houdt er na 15 jaar dan toch mee op: “We waren 10 jaar geleden al over ons hoogtepunt heen”
  PREMIUM
  TV

  'Supernatu­ral’, de serie zonder eind, houdt er na 15 jaar dan toch mee op: “We waren 10 jaar geleden al over ons hoogtepunt heen”

  Saving people, hunting things, the family business. Met dat simpele motto trekt het fictieve duo Sam en Dean Winchester al 15 jaar de Verenigde Staten rond. De avonturen van de twee broers, die samen allerlei monsters verjagen, zijn zo populair dat de show zich ontpopte tot de langst lopende fantasyreeks ooit gemaakt. Als het aan zender The CW had gelegen, hadden de Winchesters nog minstens 15 jaar langer spoken mogen vangen, maar de makers van het programma geven er zelf de brui aan. De allerlaatste aflevering van de show wordt vandaag uitgezonden. “Ons hoogtepunt zijn we 10 jaar geleden al gepasseerd, en de excuses om nieuwe afleveringen te maken zijn gewoon op.”
 1. Drama in Free Love Paradise: "ik walg van je!"
  Play

  Drama in Free Love Paradise: "ik walg van je!"

 2. TikTok-sensatie Charli D’Amelio (16) breekt de magische grens van 100 miljoen volgers
  Play

  Tik­Tok-sensatie Charli D’Amelio (16) breekt de magische grens van 100 miljoen volgers