Aster Nzeyimana
Volledig scherm
PREMIUM
Aster Nzeyimana © VRT

Ondanks Aster Nzeyimana zakt ‘Extra Time’ volledig weg: wat is er aan de hand?

TVExact 106.256 kijkers. Dat was het legertje voetbalfans dat vorige week, in volle strijd voor de kampioenstitel, naar ‘Extra Time’ keek. Geen all time-diepterecord, want een week eerder haalde het voetbalpraatprogramma amper 94.542 fans. Het zondagse ‘Sports Late Night’ op Play4, met onder andere de samenvatting Union-Brugge en vlak na ‘De mol’ met 1,2 miljoen kijkers, scoorde toen ook al een magere 216.970 kijkers. Wat is er allemaal aan de hand in tv-voetballand? Een analyse. 

139 reacties

 • Dennis Moors

  1 maand geleden
  Joos nu eruit! Ik neem het zelfs niet meer op. Wordt tijd voor analysten zoals Boskamp, daar is tenminste plezier mee te beleven!
 • luc Beyens

  1 maand geleden
  Joos is zo irritant...denk dat ik daar niet alleen in sta..ligt niet aan aster..
 • Evan De Jongh

  1 maand geleden
  Tuurlijk is de geldhonger te groot, voor de Pro League zijn we beste competitie ter wereld en spannendste, zeker met play-offs. Zijn niet alleen tv rechten hé, abonnementen worden ook duurder en dan heb je enkel de thuiswedstrijden, uit is nog apart te betalen, champions league apart abonnement of tickets. Wil je naar Rode Duivels moet je bij erkende supportersclub zijn. Nu heb je samenvattingen op Play4 dat Bayern met 6-0 heeft gewonnen en zie je 2 goals, Europes competities samengevat in 1min.
 • Didi Bellens

  1 maand geleden
  Heeft geen maturiteit en kan dit ook niet dragen.
 • Christophe Romanus

  1 maand geleden
  Haal de sleur er uit met Franky en andere daar weg, en praat niet alleen over Brugge maar ook eens wat meer over andere ploegen Het is alsof er geen andere zijn