Olly is de eerste non-binaire kandidaat in ‘K2 Zoekt K3’: “De kindjes in mijn klas mogen me zowel juf als meester noemen”

TVPrimeur in ‘K2 Zoekt K3’ vanavond. Dankzij Olly treedt er voor het eerst een non-binaire kandidaat aan in de zangwedstrijd. Met hun deelname wil Olly vooral aantonen dat K3 er voor iedereen is. “Je hoeft echt geen label te plakken op iemand.” De kleuterleider vertelt over hun outing, panseksueel zijn en voor de klas staan met een andere genderidentiteit. “Experimenteren met make-up of een rokje in het openbaar, dat doe ik (nog) niet. Het is ook voor mij nog een beetje zoeken.”

 1. Michaël Van Droogenbroeck onderzoekt gevolgen coronacrisis in 'Op slot’: “Ik heb de meest uiteenlopende emoties gezien”
  TV

  Michaël Van Droogen­broeck onderzoekt gevolgen coronacri­sis in 'Op slot’: “Ik heb de meest uiteenlo­pen­de emoties gezien”

  In de driedelige reeks ‘Op slot’ onderzoekt journalist Michaël Van Droogenbroeck (43) de maatschappelijke gevolgen van de coronacrisis in ons land. Dat doet hij door middel van getuigenissen van ondernemers en politici. “Ik heb er bewust voor gekozen om niet de klemtoon te leggen op hoe de gezondheidscrisis werd aangepakt, maar wel te focussen op de economische gevolgen van de maatregelen.”
 1. Telefacts brengt exclusief en emotioneel interview met Alec Baldwin over dodelijke schietpartij op filmset
  TV
  4

  Telefacts brengt exclusief en emotioneel interview met Alec Baldwin over dodelijke schietpar­tij op filmset

  Het exclusieve interview met Alec Baldwin (63) over het fatale schietincident op de set van ‘Rust’ is woensdag te zien in ‘Telefacts’. De acteur schoot enkele weken geleden per ongeluk beeldregisseur Halyna Hutchins (42) dood. Ook regisseur Joel Soeza (48) raakte ernstig gewond. Baldwin hield zich na het incident ver weg van de media, maar vertelt nu in een openhartig gesprek voor het eerst uitgebreid over het tragische ongeluk.