Rik Verheye en Olga Leyers in 'De allerslimste mens ter wereld'
Volledig scherm
Rik Verheye en Olga Leyers in 'De allerslimste mens ter wereld' © Play4

Olga Leyers toont zich blij met kersverse ‘schoonbroer’ Rik Verheye in ‘De allerslimste mens’: “Ik was erbij toen het begon”

TVHet was even wennen bij aanvang van de 24ste aflevering van ‘De allerslimste mens ter wereld’. Geen Bart Cannaerts meer, klaar om alweer de tegenstand op te peuzelen. In de plaats drie jonge, bekende dames. Met Danira Boukhriss nu al als de ervaren rot, Olga Leyers als de genadeloze - zij het met veel geluk en toeval - killer van Bart en charmante nieuwkomer en StuBru-stem Michèle Cuvelier. Het leek haast een nieuwe start. Met een uur later alweer een onwaarschijnlijk slot en de compleet onverwachte exit van Cuvelier.

7 reacties

 • hans jacobs

  4 maanden geleden
  Ik heb nog nooit een aflevering gezien met zoveel gemakkelijke vragen.
 • André Van Laethem

  4 maanden geleden
  Tv in Belgie zijn famillie bijeenkomsten op tv. Doe liever eens iets met burgers, nieuwe gezichten op tv.
 • stijn meuris

  4 maanden geleden
  Had Cuvelier er in gebleven zou dat ten goede gekomen hebben aan de volgende afleveringen. Die van Leyers denkt boven het gepeupel te staan. Slechtste aflevering ooit. De formule is uitgemolken, tijd voor iets nieuws.
 • may geysels

  4 maanden geleden
  danira krijgt belachelijk gemakkelijke vragen en zit daar dan met een air van madam weet al
 • Eric Dens

  4 maanden geleden
  Deze aflevering was het absolute dieptepunt van het programma. Twee verwaande pubers die qua volwassenheid volledig door de mand vielen. De enige die nog een beetje normaal deed was Cuvelier. Geklopt door iemand die van het onderwerp niks wist, enkel wat namen stamelde, net als woensdag. Dit gedrag en toestanden gaan de populariteit van het programma niet ten goede komen en luiden de bel voor de laatste ronde... het is over en uit.
 1. “Ik wist op dat moment dat ik ging sterven”: nieuwe docu ‘War Junkies’ vertelt het verhaal van oorlogsjournalisten
  TV

  “Ik wist op dat moment dat ik ging sterven”: nieuwe docu ‘War Junkies’ vertelt het verhaal van oorlogs­jour­na­lis­ten

  Op het Filmfestival van Oostende is ‘War Junkies' in première gedaan. Een driedelige documentairereeks over “de achterkant van de oorlogsjournalistiek", zoals regisseur Jasper Christiaens het omschrijft bij VTM Nieuws. “We zochten naar fotografen, fixers, cameramannen ... Mensen die anders heel weinig aan het woord komen, maar die wel daarheen gaan, hun job doen en hun leven op het spel zetten om ons te laten zien wat daar gebeurt.” Onder hen ook VTM Nieuws-cameraman Stijn De Smet. “Ik vind het handig dat je als cameraman nog een filter hebt", zegt hij. “Je kijkt niet rechtstreeks, maar door een schermpje. Dat is een vorm van afstand creëren.”
 1. Het wordt Alex Agnew te veel in ‘James The Musical’: “Voor mijn vader was ik één grote ontgoocheling: ik deugde nergens voor”
  PREMIUM
  TV

  Het wordt Alex Agnew te veel in ‘James The Musical’: “Voor mijn vader was ik één grote ontgooche­ling: ik deugde nergens voor”

  De grootste ‘fear factor’ van Alex Agnew (50)? “Een musical over mijn leven”, zegt hij vanavond aan het begin van zíjn ‘James De Musical’. Daarin krijgen we een totaal andere kant van de stoere stand-upcomedian te zien. De ruwe bolster werd gepest op school en had een complexe relatie met zijn oerstrenge Britse vader. Het zorgt tot driemaal toe voor tranen. “In Engeland had ik een halfbroer en twee halfzussen. Díé zoon vond hij geslaagd.”
 2. Prachtig moment in ‘Een echte job’: An Lemmens mag mee bevalling begeleiden. “Dat was fantastisch, ongelofelijk!”
  TV

  Prachtig moment in ‘Een echte job’: An Lemmens mag mee bevalling begeleiden. “Dat was fantas­tisch, ongelofe­lijk!”

  Een droom komt uit voor presentatrice An Lemmens (42) in ‘Een echte job’. Ze wil graag eens een bevalling bijwonen én die kans komt er sneller dan verwacht. Bij mama Sylvia laat de baby niet langer op zich wachten. Zelfs de cameraploeg wordt overrompeld, waardoor ze het prachtige moment moeten filmen met een iPhone. “Hem mogen vastpakken... Je krijgt echt het gevoel van je eigen bevalling terug", glundert ze. “Het was fantastisch. Als er nog vrouwen zijn die met mijn assistentie willen bevallen, call me.”
 3. ‘Spoed’-ac­teur Leo Madder zit al 15 jaar zonder werk: “Een deal maken en die dan verbreken? Walgelijk gewoon!”
  PREMIUM
  BV

  ‘Spoed’-ac­teur Leo Madder zit al 15 jaar zonder werk: “Een deal maken en die dan verbreken? Walgelijk gewoon!”

  “Een deal maken en die dan verbreken? Walgelijk.” Z’n ontslag uit de VTM-reeks ‘Spoed’ zindert meer dan 15 jaar later nog steeds na bij Leo Madder (76). De acteur, die dokter Gijsbrecht vertolkte, heeft sindsdien niet meer geacteerd, al was dat geen eigen keuze. “Tv-bazen gaan op zoek naar steeds jongere acteurs, soms zelfs van 17 jaar. Goedkope werkkrachten”, klinkt het in ‘Dag Allemaal’. Een scherp gesprek over z’n moeilijke reputatie, z’n ontslag en het veel te vroege overlijden van zijn geliefde zoon Donald. “Het eerste wat ik dacht, was: ik stop er ook mee.”