De Allerslimste Mens Ter Wereld
Volledig scherm
De Allerslimste Mens Ter Wereld © Play4

Of het ‘lid’ van Bart Cannaerts écht ‘Pluisje’ heet? “Ik bevestig noch ontken dit verhaal”

TVPech dat tv-uitzendingen al een tijdje in kleur zijn. Toen Erik Van Looy verklapte dat de bijnaam van het ‘lid’ van Bart Cannaerts ‘Pluisje’ is, liep de comedian rood aan en raakte hij niet veel verder dan ‘ik bevestig noch ontken dit verhaal’. Pluisje of niet, Jelle Cleymans kreeg er wél een te duchten tegenstander bij.

3 reacties

 • carine maerten

  3 maanden geleden
  nee roland van de wal vind het ook trekt op niks meer en soms is het gewoon erover en er kijken ook kinderen mee t'is tijd dat stop
 • Jose Depoortere

  3 maanden geleden
  Speel cannaerts er zo rap mogelijk uit zo’n ambetante en gespeelde lach ik kan er niet mee lachen
 • Roeland Van de Wal

  3 maanden geleden
  Het hele gedoe begint me een beetje de keel uit te hangen.Flauwe moppen die volledig geregisseerd worden.Zodanig zelfs dat het echt duidelijk is dat iedereen op de hoogte is van hoe op elke vraag en antwoord moet ingespeeld worden met bijpassende 'grap'.Het vet is van de soep.Stop in schoonheid.Maar hiervoor is het vrees ik te laat.Maar het zal wel bij mij liggen zeker?
 1. Geena Lisa (50) na 22 jaar ontslagen bij VRT: “Mijn ontslag geeft me de kans om voluit voor mijn passie te gaan”
  BV
  70

  Geena Lisa (50) na 22 jaar ontslagen bij VRT: “Mijn ontslag geeft me de kans om voluit voor mijn passie te gaan”

  Net als tientallen andere collega’s, kreeg ook Geena Lisa Peeters (50) slecht nieuws te horen bij de VRT. “Ik neem ook gedwongen afscheid. Geen plaats voor een interne coach bij VRT”, schreef het schermgezicht op Facebook. “Ik ben dankbaar voor de vele prachtige jaren”, laat ze weten in een eerste reactie. Geena Lisa was 22 jaar lang in dienst bij de VRT en was vooral bekend als omroepster en presentatrice van programma’s als ‘Fata Morgana’.