Tom Dewispelaere als John Beckers in ‘Over Water’.
Volledig scherm
Tom Dewispelaere als John Beckers in ‘Over Water’. © © VRT - Toon Aerts

Oeps, foutje? Mag John Beckers uit ‘Over Water’ wel in de lage emissiezone rijden?

TVAanstaande zondag kennen we de ontknoping van het eerste seizoen van ‘Over Water’ en worden er hopelijk ook enkele prangende vragen opgelost rond de verschillende personages. Zal John erin slagen om aan de top te blijven? Hoe moet het verder tussen Marjan en Patrick? Geeft Rasha haar zoektocht naar de waarheid zomaar op? Kortom: stof genoeg voor een boeiende seizoensfinale. Al duiken er ook in de marge van de dramareeks enkele raadsels op, zo blijkt.

5 reacties

 • Tom FEYS

  3 jaar geleden
  het is trouwens een grap dat LPG-wagens een LEZ niet binnen mogen. In alle landen wel, uitgenomen in België, waar men zich baseert op een zeer oude (en foute) studie. Een beetje zoals zeggen "ik heb in 1983 eens een computer geprobeerd, en dat ging niet vooruit. Dus blijf ik sindsdien bij handgeschreven brieven, een rekenlat en een bakelieten telefoon"...
 • Dirk De Buyst

  3 jaar geleden
  Zo aftands ziet die Volvo er niet uit.
 • ronny cuypers

  3 jaar geleden
  Ik ben gestopt met kijken. te veel heen en weer gespring in de tijd.Na een hele dag geconcentreerd denken mag het 's avonds wat ontspannender.
 • michel De Blay

  3 jaar geleden
  Uit de uitlaat van een moderne diesel komt de lucht properder uit dan dat hij er in gaat. Zouden al die klimaatbetogers weten dat een diesel net MINDER co² uitstoot dan de benzineversie???
 • Friedel Pas

  3 jaar geleden
  Bovendien spelen volgens de aftiteling de feiten af tussen 2014 en 2017. Zolang het laatste dus begin 2017 is, was de emissiezone toen nog niet van kracht.
 1. Erik was zes keer bijna dood en kandidaat zorgt voor topscore: dit was aflevering twee van ‘De Slimste Mens’
  Play
  TV
  8

  Erik was zes keer bijna dood en kandidaat zorgt voor topscore: dit was aflevering twee van ‘De Slimste Mens’

  Het ticket voor een derde aflevering in ‘De Slimste Mens ter Wereld’ lag zomaar voor het grijpen, maar een compleet blokkerende Niels Destadsbader verprutste zijn finale hopeloos. Het kostte hem dan ook even om de nederlaag door te slikken. Voordien was nieuwkomer Wiam, de Antwerpse internet-sensatie, duidelijk veel te sterk voor haar tegenstanders. Ze haalde haast moeiteloos de derde hoogste Slimste Mens-score ooit.