'Tien om te Zien'
Volledig scherm
'Tien om te Zien' © VTM

Oekraïense Songfestivalwinnaar en ninetiesfenomeen Gala: deze artiesten komen volgende week naar ‘Tien om te Zien’

TV‘Tien om te Zien’ is terug en dat zullen we geweten hebben. Zondag wordt de eerste aflevering van de legendarische muziekshow uitgezonden op VTM. Intussen gaan de opnames gewoon verder. Volgende week kan je in Westende gaan kijken naar onder meer Stan Van Samang, De Kreuners en Songfestivalwinnaar KALUSH. 

1 reactie

 • Ives Ameel

  2 maanden geleden
  Wat een circus is me dat !
 1. STREAMINGTIP. ‘Theo Maassen - Situatie gewijzigd’: is het woord nog altijd vrij?
  Film
  3

  STREAMING­TIP. ‘Theo Maassen - Situatie gewijzigd’: is het woord nog altijd vrij?

  Hij was jarenlang een van de meest controversiële cabaretiers van Nederland, en zei zo ongeveer alles wat in hem opkwam. Hoewel Theo Maassen dat tegenwoordig een pak moeilijker vindt, blijft z’n tong nog steeds even scherp. In ‘Situatie Gewijzigd’ - zijn tiende solovoorstelling, die je kan bekijken op VRT MAX - analyseert Theo of free speech nog steeds mogelijk is. In Nederland was de voorstelling in ieder geval goed voor de nodige hetze.
 2. Netflix lost eerste beelden van derde seizoen van ‘Emily in Paris’ (én de reeks krijgt eigen boek)
  TV

  Netflix lost eerste beelden van derde seizoen van ‘Emily in Paris’ (én de reeks krijgt eigen boek)

  De fans van de populaire Netflixreeks ‘Emily in Paris’ hoeven niet op hun honger te blijven zitten. Terwijl er volop gewerkt wordt aan het vervolg, kunnen de liefhebbers binnenkort wegdromen bij een roman. De serie krijgt een eigen fictieboek dat in oktober zal verschijnen. Het is volledig gebaseerd op het allereerste seizoen. Daarbovenop heeft Netflix de eerste beelden van seizoen drie vrijgegeven, waardoor we al een kleine sneak peek krijgen van de looks van Emily Cooper.