DPG Media
Volledig scherm
PREMIUM
© DPG Media

Nu ze kans maken op een Gouden Roos: waarom telenovelle 'Lisa' zo verdomd succesvol is

TVDagelijks meer dan een half miljoen kijkers waren er al, maar vanavond kan ‘Lisa’ ook internationaal scoren. De telenovelle is genomineerd voor een Gouden Roos, de meest prestigieuze tv-prijs van Europa. “Deze dag staat met rood omcirkeld”, zeggen hoofdrollen Tinne Oltmans (29) en Oscar Willems (31), die samen met hun regisseur een verklaring geven voor het succes van het programma. “De serie lijkt op het eerste zicht een luchtig liefdesverhaal, maar er speelt zoveel meer.” 

9 reacties

 • Elle Devee

  1 jaar geleden
  Ik heb de eerste aflevering gezien en dat was genoeg. Gouden roos? Dat zal wel.
 • Sylvia Narten

  1 jaar geleden
  2e keer da we het zien. Ze spelen goed he xxzien ze graag speler.. Iedereen
 • kristiane vertommen

  1 jaar geleden
  Zalig! Ik vind het tof als Lisa begint te dromen en je in een andere tijdsperiode komt . Ook het thrillereffect kan ik ten zeerste appreciëren. En die arme Gerd, daar heb je toch medelijden mee soms.
 • Karin Van herck

  1 jaar geleden
  Ik heb nog geen enkele aflevering gemist
 • Joost Noord-Oost

  1 jaar geleden
  Tinne is eigenlijk verliefd op de kale figurant met zwarte baard van Massa, Oscar is een chille kerel , samen altijd sigaret roken
 1. Het wordt Alex Agnew te veel in ‘James The Musical’: “Voor mijn vader was ik één grote ontgoocheling: ik deugde nergens voor”
  PREMIUM
  TV

  Het wordt Alex Agnew te veel in ‘James The Musical’: “Voor mijn vader was ik één grote ontgooche­ling: ik deugde nergens voor”

  De grootste ‘fear factor’ van Alex Agnew (50)? “Een musical over mijn leven”, zegt hij vanavond aan het begin van zíjn ‘James De Musical’. Daarin krijgen we een totaal andere kant van de stoere stand-upcomedian te zien. De ruwe bolster werd gepest op school en had een complexe relatie met zijn oerstrenge Britse vader. Het zorgt tot driemaal toe voor tranen. “In Engeland had ik een halfbroer en twee halfzussen. Díé zoon vond hij geslaagd.”
 1. Historicus Bruno De Wever - broer van Bart - over ‘Het Verhaal Van Vlaanderen’: “Ik zie het verband met de Vlaamse canon”
  PREMIUM
  TV

  Historicus Bruno De Wever - broer van Bart - over ‘Het Verhaal Van Vlaanderen’: “Ik zie het verband met de Vlaamse canon”

  Met wekelijks ruim 1,5 miljoen kijkers is ‘Het Verhaal Van Vlaanderen’ een dikke hit. Het doet professor Bruno De Wever (62), broer van N-VA-voorzitter Bart (52), deugd dat zijn vak plots zo sexy is, maar hij heeft z’n bedenkingen. “Ik heb van meet af gezegd dat ik niet zou meewerken”, vertelt hij in Dag Allemaal, waar hij de reeks onder de loep neemt. “De essentie van geschiedenisonderwijs is kritisch denken. Niet de Vlaamse identiteit versterken.”