'The Lord of the Rings: The Rings of Power'
Volledig scherm
PREMIUM
'The Lord of the Rings: The Rings of Power' © AP

Nu ook met ‘The Lord of the Rings: The Rings of Power’ de prequel piekt: durven studio’s niet met iets nieuws te komen?

TVOoit wilden filmmakers tonen hoe een verhaal verderging ná de film, maar nu regent het prequels, met de Amazon-reeks ‘The Lord of the Rings: The Rings of Power’ als nieuwste op de lijst. Durven studio’s niet met iets nieuws te komen of is de prequel een vondst? “Qua verhaal is het natuurlijk niet zo spannend”, vertelt filmwetenschapper Dan Hassler-Forest aan ‘De Morgen’.

2 reacties

 • Dick De Zeure

  3 maanden geleden
  Star Wars, House of the dragon, The power of the rings gaan allemaal ver terug in de tijd dus we weten al bij voorbaat hoe het afloopt. Waarom niet gewoon een vervolg maken op die series, dat zou pas spannend zijn!
 • James Holden

  3 maanden geleden
  Op een paar uitzonderingen na, zoals House of the Dragon, zijn de meeste prequels barslecht… zeker Rings of Power, die serie heeft niks meer met de boeken van Tolkien te maken. Disney is nog wat erger dan Amazon en vernietigd hele franchises met hun woke- propaganda.
 1. KIJK. Jens Dendoncker deelt gênant verhaal in ‘Even goeie vrienden’: “Ik vroeg de tandarts of ik mijn masker moest opzetten”
  Play
  TV

  KIJK. Jens Dendoncker deelt gênant verhaal in ‘Even goeie vrienden’: “Ik vroeg de tandarts of ik mijn masker moest opzetten”

  Dinsdagavond in ‘Even goeie vrienden’ nemen Liesa Naert en Francesco Planckaert het op tegen Hakim Chatar en Isabelle Van Hecke. Doorheen de quiz komen de kandidaten heel wat verhalen tegen van mensen die wel al eens iets doms of gênants hebben gedaan. Maar presentator Jens Dendoncker spant toch de kroon. Zo vertelt hij dat hij laatst bij de tandarts vroeg of hij zijn mondmasker moest opzetten, daar de arts dat ook deed. “Nee, want anders raak ik niet meer in je mondje, hè jongen.” In bovenstaande video is te zien hoe Jens daarop reageerde.