Elizabeth, The Golden Age
Volledig scherm
Elizabeth, The Golden Age © VTM

Nu de Windsors populairder zijn dan ooit: de beste kijktips rond de Queen en haar familie

TVHet zal je vast niet ontgaan zijn: vandaag lanceert Netflix het vierde seizoen van 'The Crown’. De reeks (en de Britse royals in het algemeen) zijn populairder dan ooit, met dank aan schandalen uit heden en verleden. Wil je wat meer info over de Windsors? Dan tipt royaltywatcher Kathy Pauwels speciaal voor jou haar favoriete films en filmpjes van de Queen en het Britse koningshuis.

 1. ‘Belgium’s Got Talent’-jury staat doodsangsten uit tijdens motorstunt vol halsbrekende toeren
  Play
  TV

  ‘Belgium’s Got Ta­lent’-ju­ry staat doodsang­sten uit tijdens motorstunt vol halsbreken­de toeren

  Op vrijdag zitten juryleden An Lemmens, Davy Parmentier, Ruth Beeckmans en Bart Peeters klaar voor een nieuwe lading acts in ‘Belgium’s Got Talent’. En die beloven deze week extra veel spektakel voor de jury: voor de eerste act komt trialbiker Emile (22) uit Brugge met gierende banden het podium opgereden. Hij verbaast iedereen met zijn zenuwslopende motorstunt, maar het wordt pas echt gevaarlijk wanneer hij de juryleden uitnodigt om hem te assisteren. Hij zal proberen om met zijn motorfiets over de vier juryleden tegelijk heen te springen zonder daarbij iemand te raken. Met knikkende knieën gaan An, Davy, Ruth en Bart het podium op. “Ik kan dit niet aan, ik heb zoveel schrik”, schreeuwt An. “We moeten blijven ademen!”, reageert Bart. Maar hoe loopt dit af?
 2. ‘The Crown’ is megasucces voor Netflix, ook al is niet alles écht gebeurd: "De echte Queen negeert mij. Fantastisch, zo"
  PREMIUM
  TV

  ‘The Crown’ is megasucces voor Netflix, ook al is niet alles écht gebeurd: "De echte Queen negeert mij. Fantas­tisch, zo"

  Haal uw theekopjes boven en zet uw stiff upper lip op, want morgen start het nieuwe seizoen van 'The Crown' op Netflix. Het wel en wee van de Britse royals van eind jaren 70 tot begin jaren 90 komt deze keer aan bod. Enter Margaret Thatcher (Gillian Anderson) én Lady Di (Emma Corrin), dus. Showrunner Peter Morgan werkt intussen volop aan seizoen 5 en 6. "Gelukkig laat het paleis mij met rust."