Nu de cafés weer open zijn: dokter legt uit wat dé perfecte ‘fond’ is om een avondje zwaar door te zakken

TVMoet je nu best een frietje eten voor het uitgaan of toch beter niet? Van welke drank heb je de kleinste kater? Dokter Servaas legt het ons haarfijn uit in ‘De Cooke & Verhulst Show’. 

1 reactie

 • Peter Van Dam

  1 maand geleden
  Moedig het nog maar wat aan als "dokter". Tips geven hoe je meer kunt zuipen. Wetende hoeveel mensen gebukt gaan onder gevolgen van alcohol. Niet enkel de dronkaard zelf, maar slachtoffers in het verkeer, familiaal geweld, vechtpartijen, vandalimse,... Drink ook graag een pint, maar dat is dan een pint en geen vat! En dat is dan eens in de zoveel maanden en niet elke week of elke dag. Matig uw gebruik en dan heb je geen "fond" nodig. Maar ja! Grenzen kennen de mensen niet meer.
 1. Relletje in superheldenland: “Batman mag geen orale seks hebben, helden doen dat niet”
  TV
  1

  Relletje in superhel­den­land: “Batman mag geen orale seks hebben, helden doen dat niet”

  Heibel in de wereld der superhelden: Batman mag van producenten DC Studios en Warner Bros. geen orale seks hebben met zijn vriendin, Catwoman. Dat bleek nadat de studio een scène liet schrappen uit een animatiereeks voor volwassenen. “Helden doen dat niet”, klinkt het. Nu worden de makers niet alleen uitgelachen, maar ook veroordeeld. “Wat een dubbele standaard, want de vrouwelijke personages doen het wél.”
 2. Evenveel drama in het echt als op het kleine scherm: acteurs van ‘The O.C.’ vliegen elkaar in de haren
  PREMIUM
  Celebrities

  Evenveel drama in het echt als op het kleine scherm: acteurs van ‘The O.C.’ vliegen elkaar in de haren

  Op tv waren ze de beste vrienden, maar in het echte leven liep het wel even anders tussen de cast van ‘The O.C.’. De populaire nilliesreeks over een groepje rijkeluizen uit Orange County in Californië liep in 2007 af, maar de gevolgen van hun tijd op de set zinderen nog altijd na. Mischa Barton (35), één van de belangrijkste hoofdrollen uit de reeks, liet zich afgelopen week vernietigend uit over haar collega’s. “Toen mochten vrouwen nog niet vertellen over hoe ze behandeld werden”, klonk het. Haar co-sterren kunnen er niet om lachen en wijzen net Barton aan als schuldige. Wat was daar allemaal gaande op de set?