Een oudere familiefoto van de Pfaffs, ten tijde van hun realityreeks op VTM.
Volledig scherm
PREMIUM
Een oudere familiefoto van de Pfaffs, ten tijde van hun realityreeks op VTM. © VTM

Nu ‘Château Planckaert’ 1,2 miljoen kijkers trekt: maken ook de Pfaffs hun comeback op tv?

TVMet liefst 1,2 miljoen kijkers heeft ‘Château Planckaert’ z’n start allerminst gemist. De kijkers zijn erg enthousiast over het Eén-programma, waarin de familie Planckaert - net als de Nederlandse Meilandjes - een kasteel in Frankrijk tot een chambre d’hôtes willen omtoveren. En dus kan het bijna niet anders of Vlaanderens andere populaire ‘tv-familie’ is aan het denken gezet: de Pfaffs. Zouden Jean-Marie en de zijnen, die jarenlang scoorden met hun eigen docusoap op VTM, een comeback zien zitten? Mater familias Carmen Pfaff geeft je zelf het antwoord, en vertelt hoe het momenteel met de familie gaat.

 1. Ruth Beeckmans en Karen Damen helpen mensen met beperking de ware te vinden: “Nee, het is geen flauw afkooksel van ‘Down The Road’”
  PREMIUM
  TV

  Ruth Beeckmans en Karen Damen helpen mensen met beperking de ware te vinden: “Nee, het is geen flauw afkooksel van ‘Down The Road’”

  “Vroeger werd niet gedatet. We gingen naar een fuif, zochten een knappe gast en gingen daarna naar de brommers.” Datingexperts noemen Karen Damen (46) en Ruth Beeckmans (38) zich niet, maar dat houdt het VTM-duo niet tegen een datingprogramma voor mensen met een beperking of stoornis te presenteren. De twee hebben elkaar daarin helemaal gevonden. “Ik kon bijna niet geloven dat Ruth fan van me was. Ik was zo zenuwachtig toen ik hoorde dat we gingen samenwerken.”
 1. Drama in Free Love Paradise: "ik walg van je!"
  Play

  Drama in Free Love Paradise: "ik walg van je!"

 2. TikTok-sensatie Charli D’Amelio (16) breekt de magische grens van 100 miljoen volgers
  Play

  Tik­Tok-sensatie Charli D’Amelio (16) breekt de magische grens van 100 miljoen volgers