Voormalig ‘Love Island’-deelnemer Mike Thalassitis (links) pleegde enkele weken geleden zelfmoord. ‘Tempation Island’-deelnemer Roger vreest dat de vele pesterijen zijn Laura wel eens te veel kunnen worden.
Volledig scherm
Voormalig ‘Love Island’-deelnemer Mike Thalassitis (links) pleegde enkele weken geleden zelfmoord. ‘Tempation Island’-deelnemer Roger vreest dat de vele pesterijen zijn Laura wel eens te veel kunnen worden. © internet

Nu Britse ‘Love Island’ maatregelen neemt na de dood van twee deelnemers: hoe zit het met de nazorg bij onze realityprogramma’s?

TVDe makers van het Britse realityprogramma ‘Love Island’ hebben besloten om extra maatregelen te nemen na de dood van twee voormalige deelnemers: Sophie Gradon (32) en Mike Thalassitis (26). Ze willen hun deelnemers meer ondersteuning bieden, zelfs als ze daar zelf niet om vragen. Ook in België woedt het debat, nu ‘Temptation Island’-deelnemer Roger de programmamakers ervan beschuldigt zijn ex Laura extra te viseren om de kijkcijfers op te krikken. “Ik vind het oprecht erg dat een programma het toelaat om één mens te haten.”

2 reacties

  • Maraia Ceraia

    2 jaar geleden
    Zulke programmas totaal verbieden. Ook kinderen zien dat, en als slecht voorbeeld kan dat tellen.
  • ISABEL FRANCOIS

    2 jaar geleden
    Stop gewoon met deze 'programma's'.Trash tv van de bovenste plank..brengt niks van meerwaarde.