Nona uit 'Now what'.
Volledig scherm
Nona uit 'Now what'. © SBS

‘Now what’, eerste Vlaamse ‘real life’-docusoap, volgt twintigers in Antwerpen: “Nee, het is géén Big Brother”

TVIn ‘Now what’, de allereerste Vlaamse real life docusoap, navigeren zeven twintigers een eigen pad langs de obstakels van het leven. Negentig dagen lang delen de zeven jongvolwassenen hun ervaringen met de kijkers op GoPlay, vanuit één groot Antwerps herenhuis. “Mijn collega’s hebben al gezegd dat ik niet verliefd mag worden op een van mijn roomies”, lacht deelneemster Nona.

2 reacties

 • Leo Hoes

  2 maanden geleden
  Allee vooruit, weeral een flutprogramma dat ge met al die andere reality-brol op een hoop kunt smijten. Moet dat nu echt?
 • Andy Van de velde

  2 maanden geleden
  Dit is de hedendaagse tv zeker? Wat interesseert mij nu hoe twintigers leven en wat ze doen? Die reality tv is echt een pest aan het worden!
 1. RECENSIE. ‘Love, Lizzo’: “Een oerklassieke muziekdocu die iedereen die nog niet bijgebeend is met de Lizzo-hype zal bekeren”
  PREMIUM
  TV

  RECENSIE. ‘Love, Lizzo’: “Een oerklassie­ke muziekdocu die iedereen die nog niet bijgebeend is met de Liz­zo-hy­pe zal bekeren”

  Hebt u al gehoord van Lizzo? De kans dat u nu met uw ogen rolt en denkt: “Ja, duh!”, is bestaande. Maar voor al wie de voorbije drie jaar niet naar de radio luisterde, niet haar Emmy-bekroonde realityreeks ‘Lizzo’s Watch Out For The Big Grrrls’ op Prime Video ontdekte en haar niet op de sociale media volgt, die staat misschien te kijken dat deze 34-jarige zingende, rappende en twerkende fluitiste nu al met een docu over haar levensverhaal op de proppen komt. Of deze film over haar klim naar de roem, te bekijken op Streamz, ook meer is dan een opwarmertje voor de fans voor haar doortocht in het Sportpaleis volgend jaar? Evelien Delgouffe zoekt het in onze ‘Kijkgids’ voor u uit.