Nora Gharib wil geen foto's van dochtertje Chams op social media: “Ik wil haar zelf kunnen vragen of ze dat oké vindt"

TVVia haar vlog en social media toont Nora Gharib (27) veel van haar (privé)leven, maar haar dochtertje niet. Dat is een heel bewuste keuze, zo vertelt ze in ‘De Cooke & Verhulst Show’. Ze wil dat Chams hier zelf over kan beslissen.

2 reacties

 • Lieve Leinders

  1 maand geleden
  Heel verstandig!! Zij kan later zelf beslissen want het kan een grote impact op haar leven hebben als alles op internet wordt gezet vanaf haar geboorte...hopelijk volgen meerdere ouders jouw voorbeeld!!
 • Stephan Chef

  1 maand geleden
  Groot gelijk, 100% akkoord.
 1. Achter de schermen bij ‘Costa Belgica’: “Zo’n tweede verblijf ligt voor veel meer mensen binnen handbereik dan ze beseffen”
  PREMIUM
  TV
  1

  Achter de schermen bij ‘Costa Belgica’: “Zo’n tweede verblijf ligt voor veel meer mensen binnen handbereik dan ze beseffen”

  De Zangeres Zonder Naam, die wist het wel: “’t Was aan de Costa del Sol, daar sloeg mijn hartje op hol.” Het zou zomaar het ada­gium kunnen zijn van het groeiend aantal Vlamingen dat op huizenjacht trekt aan de Spaanse Middellandse Zee, op zoek naar la vida loca. In ‘Costa Belgica’ kunnen we veertien van die gelukszoekers én hun Vlaamse makelaars volgen. Leuk voor de 14-koppige en voornamelijk vrouwelijke filmcrew, die aan het einde van de rit ook mooi bruin zag. “We hebben getoond dat er in alle prijsklassen wel iets te vinden valt.”