Nora Gharib in tranen bij optreden in ‘Dancing With The Stars’ na overlijden jongetje Rayan

TVNora Gharib danste gisterenavond in de halve finale samen met haar danspartner Adrian en jurylid Joffrey. Hun freestyle zag eruit als een waar feestje, maar na hun performance barstte Nora in tranen uit. Vlak voor ze aan haar optreden begon, had Nora namelijk vernomen dat Rayan, het 5-jarige jongetje dat op dinsdagavond in een waterput in Marokko was gevallen, het niet gehaald heeft.

44 reacties

 • Annie Lauwers

  7 maanden geleden
  Ik vind dit jaar er teveel tranen te zien zijn, bij voelen, denken ze daarom de show te winnen? Het is een show en geen bleitpartij
 • marcella van camp

  8 maanden geleden
  Ik ken de kleine rayan niet, maar ik was zo geschokt door dit nieuws, het greep me aan en moest mijn tranen bedwingen, ik begrijp Nora zeker, dit drama laat niemand onberoerd, RIP lieve rayan.
 • Sara Peeters

  8 maanden geleden
  Emoties zijn normaal en dat Nora professioneel blijft hoort erbij. De Marokkaanse gemeenschap hebben veel gemeen met elkaar en zijn hecht. Tuurlijk trekken ze zich dat hard aan. En elke moeder en mens ter wereld is hier van aangedaan. Maar je hebt altijd negatieve mensen die enkel het slechtste van de mens willen zien of assumeren. Net omdat zij zelf door en door slecht zijn. Het is trouwens Gert zelf die erover begonnen is.
 • Karine Kuhn

  8 maanden geleden
  Het raakt uiteraard iedereen wanneer een kind,van welke nationaliteit,op welke wijze dan ook sterft.Het is ook niet abnormaal daarom te wenen.Ik begrijp echter niet hoe Nora het ene moment lachend kon staan dansen,om dan voor de jury in te storten.Lijkt me nogal gezocht.Wanneer ze zo professioneel kon dansen,had ze haar emotie ook voor de jury nog even kunnen inhouden.Ik heb altijd meer respect en geloof in verdriet dat intiem wordt beleefd.Nora deelt het blijkbaar graag met de wereld.
 • Michel Oyen

  8 maanden geleden
  Nee dit was erg spontaan, dat kan je niet facken of voorbereiden. In tegenstelling tot andere die elke week wel iets ten tonele voeren om aandacht te krijgen.
 1. Overleeft Zjef teelbalkanker en hoe ontsnapt Quinten aan doodstraf? Zijn opnieuw vaste ‘Familie’-personages bedreigd met exit?
  Play
  11

  Overleeft Zjef teelbalkan­ker en hoe ontsnapt Quinten aan doodstraf? Zijn opnieuw vaste ‘Familie’-personages bedreigd met exit?

  Goed nieuws voor de fans van Jenny en Patrick. Hun personages keren (eenmalig) terug in ‘Familie’. Dat raakte bekend in de marge van het grote feest naar aanleiding van de dertigste verjaardag van de VTM-soap. Maar de verhaallijnen zijn momenteel zo dramatisch dat de vaste cast opnieuw vreest voor ontslagen. Sterft Zjef aan teelbalkanker en wordt Quinten in Signapore veroordeeld tot de doodstraf? Showbits spreekt met acteurs Jan Van den Bosch en Maxime De Winne over hun lot in ‘Familie’. “Trouwe kijkers moeten altijd schrik hebben dat een personage zomaar uit de soap kan geschreven worden”, vertellen ze aan Jarne in een nieuwe Showbits.