De Mol
Volledig scherm
De Mol © Play4

Nooit eerder was ‘De Mol’ zo gemeen, genadeloos en ongemeen hard: “Dit is echt om van te kotsen”

TV“Dit is echt om van te kotsen.” Vaststelling van ‘De Mol’-kandidate Annelotte aan het einde van aflevering 6. Nooit eerder was het tv-spel zo gemeen, genadeloos en ongemeen hard als deze editie, waar dit keer de donkere schaduw van het voormalige Oost-Duitsland over hing. Juriste Jasmien Foré, de gedreven speelster, bleek te gedreven. En liep dus met ogen open in de val die ‘De Mol’ gespannen had. Volgende week al kennen we de drie finalisten. Zal daar nog een vrouw bij zijn?

2 reacties

 • Daisy De Smedt

  6 maanden geleden
  Zelf vind ik de mol dit jaar wat tegenvallen en dat komt vooral door de spelers Philppe en Jasmien. Was dan ook blij dat gisteren Jasmien eruit lag. Philippe die doet gemaakt en te opvallend. Als hij de mol niet is dan slaat hij in mijn ogen een belachelijk figuur want hij doet oh zo zijn best om precies de mol te willen zijn.
 • Heidi Werbrouck

  6 maanden geleden
  Natuurlijk wordt het spel door de makers gespeeld en niet door de kandidaten. Waarom zou er anders een "saboteur" bij zitten die over alles gebrieft wordt? En Annelotte kan perfect de mol zijn. Was haar filmpje eruit gekomen was meer dan waarschijnlijk te zien dat zij ook gekeken had, net als iedereen. Net zoals Lennart de mol kan zijn.
 1. Boilers, ketels tot zelfs volledige keukens: schade bij werfdiefstal loopt op tot gemiddeld 30.000 euro
  Livios

  Boilers, ketels tot zelfs volledige keukens: schade bij werfdief­stal loopt op tot gemiddeld 30.000 euro

  Zit jij momenteel middenin een bouw- of groot renovatieproject? Dan kan je je werf maar beter goed beveiligen en verzekeren, want de gemiddelde schade bij een werfdiefstal bedraagt zo’n 30.000 euro volgens Federale Verzekering. Bovendien zien ze de diefstal van boilers, verwarmingsketels en nieuwe keukens al enkele jaren sterk toenemen. Bouwmachines en -gereedschap zijn dan weer minder in trek. Wat kan je doen om een werfdiefstal te vermijden? Bouwsite Livios zocht het uit.