De Mol
Volledig scherm
De Mol © Play4

Nooit eerder was ‘De Mol’ zo gemeen, genadeloos en ongemeen hard: “Dit is echt om van te kotsen”

TV“Dit is echt om van te kotsen.” Vaststelling van ‘De Mol’-kandidate Annelotte aan het einde van aflevering 6. Nooit eerder was het tv-spel zo gemeen, genadeloos en ongemeen hard als deze editie, waar dit keer de donkere schaduw van het voormalige Oost-Duitsland over hing. Juriste Jasmien Foré, de gedreven speelster, bleek te gedreven. En liep dus met ogen open in de val die ‘De Mol’ gespannen had. Volgende week al kennen we de drie finalisten. Zal daar nog een vrouw bij zijn?

2 reacties

 • Daisy De Smedt

  2 jaar geleden
  Zelf vind ik de mol dit jaar wat tegenvallen en dat komt vooral door de spelers Philppe en Jasmien. Was dan ook blij dat gisteren Jasmien eruit lag. Philippe die doet gemaakt en te opvallend. Als hij de mol niet is dan slaat hij in mijn ogen een belachelijk figuur want hij doet oh zo zijn best om precies de mol te willen zijn.
 • Heidi Werbrouck

  2 jaar geleden
  Natuurlijk wordt het spel door de makers gespeeld en niet door de kandidaten. Waarom zou er anders een "saboteur" bij zitten die over alles gebrieft wordt? En Annelotte kan perfect de mol zijn. Was haar filmpje eruit gekomen was meer dan waarschijnlijk te zien dat zij ook gekeken had, net als iedereen. Net zoals Lennart de mol kan zijn.
 1. Julie Van den Steen vol lof over haar ‘The Masked Singer’-collega: “Jens zal verrassen als presentator”
  PREMIUM
  TV

  Julie Van den Steen vol lof over haar ‘The Masked Sin­ger’-collega: “Jens zal verrassen als presenta­tor”

  De fans moesten lang geduld uitoefenen, maar eindelijk is het zover: op drie februari start het nieuwe seizoen van ‘The Masked Singer’. Met enkele veranderingen én verrassingen. Zo maken presentator Niels Destadsbader (34) en zijn woordspelingen plaats voor Jens Dendoncker (32). Grote schoenen om te vullen, maar dat lukte hem dubbel en dik volgens speurder Julie Van den Steen (30). “Ik ben zó trots op hem”, zegt ze aan ‘TV Familie’.